Neler Yeni

Yardım Aldığım telefonu iade edebilir miyim? Veya değişim?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Arkadaşlar geçen hafta media markttan iphone 13 almıştım.Açıkcası o sıra başka model bakmamıştım çok fazla ve gidip aldım.Şuanda aklıma iphone 14 yattı. Acaba mağazadan iade veya değişim yapılabilir mi 14 ile? Bilen var mı telefonlarda iade oluyor mu?

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
Arkadaşlar geçen hafta media markttan iphone 13 almıştım.Açıkcası o sıra başka model bakmamıştım çok fazla ve gidip aldım.Şuanda aklıma iphone 14 yattı. Acaba mağazadan iade veya değişim yapılabilir mi 14 ile? Bilen var mı telefonlarda iade oluyor mu?
14 günü geçmediyse iade var diye biliyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,423
İsim
Bilal Tepe
14 günü geçmediyse iade var diye biliyorum
Telefon vb şeylerde yok mesela kulaklıkta da yok heleki mağazadan aldıysa 14 gün iade yok mağazada bu internet için geçerli bizzat yaşadım 3 4 kez.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazadan teslim al ile internetten almıştım.1 saat içinde mağazada hazır olmuştu gidip almıştım.Şuan iade talebi burdan oluşturursam kargoya vs vermem gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon vb şeylerde yok mesela kulaklıkta da yok heleki mağazadan aldıysa 14 gün iade yok mağazada bu internet için geçerli bizzat yaşadım 3 4 kez.
Media markt uygulamasından aldım ama iade talep et vs yazıyor.İade oluşturabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde 6 k fark için cidden değiştirmeye gerek bir fark olur mu?

Son düzenleme:

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
  • %18 daha iyi GPU performansı
  • Daha geniş diyafram ve düşük ışık altında çekilen fotoğrafları iyileştiren Photonic Engine özelliği sayesinde ön ve arka kameralarda daha iyi düşük ışık performansı
  • Ön kamerada otomatik odaklama desteği
  • Videolardaki titreşimi azaltan yeni hareket modu
  • Sinematik mod için 4K çözünürlükte 24 FPS desteği
  • %10 daha parlak flaş
  • Yeni trafik kazası algılama özelliği
  • Uydu bağlantısı desteği
  • Yaklaşık 1 saat daha uzun pil süresi
  • 2 GB daha fazla RAM
13 ile 14 arasın daki donanımsal farklar bu. Tasarım olarak aynı zaten. Geçen hafta vatandan 35k ya 13 aldım 14 mü alsam diye düşündüm 14 ler 47k idi. Arada ki fiyat farkına değecek bir özellik farkı yok bence. Tabi karar yine de sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,016
Üyeler
167,412
Son üye
NoName4351
Top Bottom