thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
hayır öyle demek istemedim. neyse sorumun cevabını aldım ben.Tamam işte 1000mbps indirme, asagi yukari 100mb/s ediyor
hayır öyle demek istemedim. neyse sorumun cevabını aldım ben.Tamam işte 1000mbps indirme, asagi yukari 100mb/s ediyor
Fan çoklayıcı ve kulaklik jak girişi çoklayıcı almıştım sorunsuz kullanıyorum. Alfais seviyorum hem amazon güvencesi hem abuk subuk her kablo varZaten diğer markaların üretmediği şeyleri üretiyor. Genelde kablo, aparat vesaire. Kendini kanıtlamış bir marka. Ancak yorumları okuduğumda sanki çok dandikmiş gibi yazmışlar. Bu yüzden tereddütte kaldım.
1gbps maksimum 100mb/s indirme ve yükleme destekler.İndirmeyi örnek verdim 94-95 alıyorum dedigi ne sizce vahiy miGigafiberle kullanıyorum sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka adam indirme yapıyorum dememiş
Kablonuzda sorun yok demek istiyorum. Cat 6 alsanizda alacaginiz degerler ayni olacak cunku cat5e ile cat6 ayni hizlari destekliyor.hayır öyle demek istemedim. neyse sorumun cevabını aldım ben.
Dalga geçtiğini düşünüyorum? Sen internet hızı konusu açılırsa indirme hızını mı söylüyorsun?1gbps maksimum 100mb/s indirme ve yükleme destekler.İndirmeyi örnek verdim 94-95 alıyorum dedigi ne sizce vahiy mi
?Dalga geçtiğini düşünüyorum? Sen internet hızı konusu açılırsa indirme hızını mı söylüyorsun?
94-95 derken mb cinsinden söylemedim. mobilde anlık 300 daha sonrasında ortalama 110-120mbps görebiliyorum ancak pcdeki kablom desteklemediği için max 94-95mbps görebiliyorum.1gbps maksimum 100mb/s indirme ve yükleme destekler.İndirmeyi örnek verdim 94-95 alıyorum dedigi ne sizce vahiy mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablonuzda sorun yok demek istiyorum. Cat 6 alsanizda alacaginiz degerler ayni olacak cunku cat5e ile cat6 ayni hizlari destekliyor.
Kablonuz normal calisiyor sorun yok yanlis biliyorsunuz.İlk mesajiniza ithafen yaziyorum.Cat5e 1gbps destekliyor zaten. Size cat7 lazım bilginize94-95 derken mb cinsinden söylemedim. mobilde anlık 300 daha sonrasında ortalama 110-120mbps görebiliyorum ancak pcdeki kablom desteklemediği için max 94-95mbps görebiliyorum.
Cat5e 1gbps destekliyor ve 100mbps üstü veremiyor sorun bu zaten. Muhtemelen cat5e diye daha kötü bir kablo satın aldım.Kablonuz normal calisiyor sorun yok yanlis biliyorsunuz.İlk mesajiniza ithafen yaziyorum.Cat5e 1gbps destekliyor zaten. Size cat7 lazım bilginize