Alınmıyor diye biliyorum bana da çok gösteriyor 16 krş diye.Arkadaşlar gerçekten photosop değil belki sadece banada özel olabilir ama bu nasıl oluyor ücretsiz sevkiyat bide 0.16 kuruşa ram ciddi mi bu .d?
Alıntıyı görüntüle
hocam bi almayı denicem ama gümrük vergisi çok tutar mı ne kadar tutar yaklaşıkAlınmıyor diye biliyorum bana da çok gösteriyor 16 krş diye.
vergi yazıyorhocam bi almayı denicem ama gümrük vergisi çok tutar mı ne kadar tutar yaklaşık
20 lira gelirhocam bi almayı denicem ama gümrük vergisi çok tutar mı ne kadar tutar yaklaşık
yok knk bu ürünü alırken vergi yazmıyor kapıda vergiyi ödemem lazımvergi yazıyor
üründen ürüne değişiyor o zaman çok fazla tutmaz normal fiyatı kaç parayok knk bu ürünü alırken vergi yazmıyor kapıda vergiyi ödemem lazım
knk 122 tl diyo yeni başlangıç kuponuyla bana 0.16 kuruşa denk geliyo sipariş verdim bakalım nasıl çıkıcaküründen ürüne değişiyor o zaman çok fazla tutmaz normal fiyatı kaç para
Arkadaşlar gerçekten photosop değil belki sadece banada özel olabilir ama bu nasıl oluyor ücretsiz sevkiyat bide 0.16 kuruşa ram ciddi mi bu .d?
Alıntıyı görüntüle
bana lazım zaten hocam alıcıyı boşver 2gb ram var bunla 4 yapıcam eğer çalışırsa 8 gb tamamlıcam denemelik aldım şuanDDR2, alıcı çıkar mı sanmam.
2x2 800mhz dd2 rami 100tl ye satmıştım 10 ay oldu...DDR2, alıcı çıkar mı sanmam.
fena fiyat değilmiş bilgisayarı baştan dizicem biraz eski bi sistem yavaş yavaş toplamaya başladım bakalım2x2 800mhz dd2 rami 100tl ye satmıştım 10 ay oldu...