fatyH 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 674 30 Ağustos 2020 #1 arkadaşlar oyun normal oynuyordum sonra bir anda galiba save aldıktan sonra oyunda q basınca envanteri göremiyorum silahın crosshair'ı yok ve bide fotoğraftaki gibi silah havada duruyor anlamadım nedenini bilen yazabilirmi?
arkadaşlar oyun normal oynuyordum sonra bir anda galiba save aldıktan sonra oyunda q basınca envanteri göremiyorum silahın crosshair'ı yok ve bide fotoğraftaki gibi silah havada duruyor anlamadım nedenini bilen yazabilirmi?
DenizAktaş 80+ Bronze Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 940 Dahası Reaksiyon skoru 666 Yaş 28 Konum Ankara İsim Deniz 30 Ağustos 2020 #2 Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinal ise oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz veya mümkünse bir önceki save'e dönmeyi deneyebilirsiniz
Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinal ise oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz veya mümkünse bir önceki save'e dönmeyi deneyebilirsiniz
fatyH 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 674 30 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DenizAktaş yazmış: Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinal ise oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz veya mümkünse bir önceki save'e dönmeyi deneyebilirsiniz? Devamı için tıklayın... save'e dönmeyi denedim olmadı kapatıp açcam. orjinal değil
DenizAktaş yazmış: Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinal ise oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz veya mümkünse bir önceki save'e dönmeyi deneyebilirsiniz? Devamı için tıklayın... save'e dönmeyi denedim olmadı kapatıp açcam. orjinal değil
Efe_Tkn 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,270 30 Ağustos 2020 #4 Emre Cömert yazmış: save'e dönmeyi denedim olmadı kapatıp açcam. orjinal değil Devamı için tıklayın... Neden orijinal değil diyecek kadar safsınız? Al şimdi konun kilitlenicek.
Emre Cömert yazmış: save'e dönmeyi denedim olmadı kapatıp açcam. orjinal değil Devamı için tıklayın... Neden orijinal değil diyecek kadar safsınız? Al şimdi konun kilitlenicek.