Neler Yeni

Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz monitörde ölü piksel çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa arslan
İtopya üzerinden yeni almış olduğum https://www.itopya.com/alienware-aw...yc-GSzzpduxogjTm4DHbWufZezHDVzNQuZ0br1NqWbiKJ monitör bugün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane var ama çok belli olmuyor göze de çarpmıyor sonuç olarak 13000 TL para ödediğim bir ürün kusurlu ama gönderirken çok sorun çıktığından tekrar uğraşmak istemiyorum ürün elime zor ulaştı zaten sizce beklesem sorun olur mu ileride tekrar çıktığında garantiden çözebilir miyim yoksa direkt değişeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Pyro

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emin Turunç
knk fiyatını hak ediyor mu yoksa G2524H mı alayım 240hz neredeyse 2 katı fiyat farkı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk fiyatını hak ediyor mu yoksa G2524H mı alayım 240hz neredeyse 2 katı fiyat farkı var
G2524H modelini de kullanmıştım fark var aralarında imkanın varken sistemin de destekliyorsa 360 al geç aklına takılmasın sonra bana ölü pikselli gelmesi tamamen benim şansım olduğunu düşünüyorum
Aynı şekilde 280 hz olan dell modelinde de ölü piksel çıkmıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
İtopya üzerinden yeni almış olduğum https://www.itopya.com/alienware-aw...yc-GSzzpduxogjTm4DHbWufZezHDVzNQuZ0br1NqWbiKJ monitör bugün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane var ama çok belli olmuyor göze de çarpmıyor sonuç olarak 13000 TL para ödediğim bir ürün kusurlu ama gönderirken çok sorun çıktığından tekrar uğraşmak istemiyorum ürün elime zor ulaştı zaten sizce beklesem sorun olur mu ileride tekrar çıktığında garantiden çözebilir miyim yoksa direkt değişeyim mi?

Alienware Dell in alt markası bildiğim kadarıyla. Bir kaç yıl önce bende dell marka monitör aldım ve yansıma piksel çıktı. İlk 2 ay müşteri hizmetleri durumu kabul etmedi. 3. Ay garanti kapsamında değişim yaptım ve gelen monitörde sorunluydu. 5-6 defa bu döngü tekrarlandı. Artık monitörleri almaya geç geliyorlardı. Eskisini almadan yeni garantiden gelen monitör geliyordu elimde 3 tane monitör olduğu oldu. Ama hepsi sorunlu. 5. Ayda sonunda yetkili birisinden mail ile dönüş aldım ve bana ya para iadesi yada üst model dendi. O 6 ay doların bir anda fırladıgı ve fiyatların uçtuğu dönemdi ondan dolayı zorla üst modelini aldım ve bunda da ghosting çıktı
Sorunlu bir marka ben yerinizde olsam bunlara 1 kuruş fazla kazandırmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alienware Dell in alt markası bildiğim kadarıyla. Bir kaç yıl önce bende dell marka monitör aldım ve yansıma piksel çıktı. İlk 2 ay müşteri hizmetleri durumu kabul etmedi. 3. Ay garanti kapsamında değişim yaptım ve gelen monitörde sorunluydu. 5-6 defa bu döngü tekrarlandı. Artık monitörleri almaya geç geliyorlardı. Eskisini almadan yeni garantiden gelen monitör geliyordu elimde 3 tane monitör olduğu oldu. Ama hepsi sorunlu. 5. Ayda sonunda yetkili birisinden mail ile dönüş aldım ve bana ya para iadesi yada üst model dendi. O 6 ay doların bir anda fırladıgı ve fiyatların uçtuğu dönemdi ondan dolayı zorla üst modelini aldım ve bunda da ghosting çıktı
Sorunlu bir marka ben yerinizde olsam bunlara 1 kuruş fazla kazandırmam
İnternet kafesi olan bir tanıdığım bu monitörden 15 tane aldı ve 1 mobitörde bile ölü piksel çıkmadı şans işi diye düşnüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
İnternet kafesi olan bir tanıdığım bu monitörden 15 tane aldı ve 1 mobitörde bile ölü piksel çıkmadı şans işi diye düşnüyorum
Ölü piksel değil yansıma piksel. Ve garantiden gelen bazı monitörler tozlu veya kutusu hasar görmüştü. Tozlu olanlarda tam çıkaramasamda parmak izine benzer izler vardı. İade edilen ikinci el monitörler olduğunu düşünüyorum. Bu zamanada kadar kullandığım en kötü marka. Parayla rezillik bu olsa gerek

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
2 farklı ailenware monitör kullandım hiçbirinde ölü pixel ile karşılaşmadım
İtopya ile iletişime geçin isterseniz en azından ilerisi içinde elinizde bir başvuru kanıtı olmuş olur

Pyro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat Solmaz
Aynı monitörü ben de aynı fiyata aldım. Bana da sorunlu gelecek gibi hissettim. Gerçekten hiç de uğraşmak istemiyorum 1 aydır önceki arızalı monitörümü bekliyordum servisden, nitekim olumsuz sonuçlandı yeni almak durumunda kaldım.

Gsync de yokmuş 4060Ti kullanıyordum hiç bakmadım😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa arslan
Aynı monitörü ben de aynı fiyata aldım. Bana da sorunlu gelecek gibi hissettim. Gerçekten hiç de uğraşmak istemiyorum 1 aydır önceki arızalı monitörümü bekliyordum servisden, nitekim olumsuz sonuçlandı yeni almak durumunda kaldım.

Gsync de yokmuş 4060Ti kullanıyordum hiç bakmadım😀
IMG_3291.jpeg

Böyle bir mesaj attılar 14 gün civarı uğraştıracaklarına da eminim güvenim yok artık itopyaya son kargo olaylarından dolayı hiç yollamak istemiyorum ama kusurlu ürün de kullanasım gelmiyor muhtemelen pazartesi göndereceğim değişime aca istanbula mağazalarına kendim götürsem orada anlık test edip değişirler mi

Pyro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat Solmaz
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir mesaj attılar 14 gün civarı uğraştıracaklarına da eminim güvenim yok artık itopyaya son kargo olaylarından dolayı hiç yollamak istemiyorum ama kusurlu ürün de kullanasım gelmiyor muhtemelen pazartesi göndereceğim değişime aca istanbula mağazalarına kendim götürsem orada anlık test edip değişirler mi
En fazla bence 1 hafta bekletirler. Mağazada anlık testini yapıp değişim sağlama imkanları olacağını hiç sanmıyorum. Yine de araştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,080
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom