Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress 0,01 Dolar Ürün Almak (Süpriz Kutu VAR!-İçinde Telefon Bile Var.)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Zaten 40 liraya çıkıyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Arkadaşlar süpriz kutu almanızı pek tavsiye etmem çünkü telefon falan çıkmıyor yorumlar sahte yorum basılmış ve yorum basmak aliexpress'de çok kolay bizim aliepxress facebook ve telegram gruplarımız var ve alan arkadaşlara oyuncak ayı falan göndermişler yani telefon çıkıcak diye ümitlenmeyin.
1640699602979.png

1640699545858.png

1640699630512.png

1640699562605.png

1640699584242.png

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Arkadaşlar süpriz kutu almanızı pek tavsiye etmem çünkü telefon falan çıkmıyor yorumlar sahte yorum basılmış ve yorum basmak aliexpress'de çok kolay bizim aliepxress facebook ve telegram gruplarımız var ve alan arkadaşlara oyuncak ayı falan göndermişler yani telefon çıkıcak diye ümitlenmeyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Banada saçma gelmişti zaten yorumlar sahte gibi duruyordu ayrıca kimse 0.01 dolara iphone kazanma şansı bile vermez

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Arkadaşlar yorum basma olayını anlatıyorum şimdi satıcı kendine yan hesap açıp bu ürünü satın alır satıcı siparişi iptal etme hakkında sahip zaten satıcı siparişi iptal eder yan hesabına'da yorum yapma hakkı aliexpress tarafından verilir zaten ve adam yan hesabından sürekli böyle yaparak yorum basar zaten sadece 1 satıcı değil tüm şans kutusu satan satıcılar yorum basıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme
Ben aldım. Daha önceler de de başka ürünler aldım. Son ödeme ekranında ne yazıyorsa onu ödersiniz arkadaşlar. Bu hafta sürpriz kutu elimde olcak bakalım ne çıkacak 😀 16.9tl ödedim kutuya. Ürün ücretsiz fakat vergi ödedim sırf 16tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banada saçma gelmişti zaten yorumlar sahte gibi duruyordu ayrıca kimse 0.01 dolara iphone kazanma şansı bile vermez
Aynen öyle telefon göndermezler zaten. Çıksa çıksa ucuz kulaklik kol saati vs çıkar

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bakalım bana ne çıkıcak

Top Bottom