Bundan şimdi aldım bende sağol. Bende hiçbir şey yaptırmadan direk indirimli verdi ürünüsağol valla sayende gamepad aldım, eğer gelirse çok iyi olur. satıcı notuna faturaya düşük bir miktar yazmasını istedim, gümrük çıksa bile az çıkar muhtemelen.
Alıntıyı görüntüle
ilk ürünü direk veriyor zaten, 2. defa almak isterseniz linki paylaşmanız gerekiyor.Bundan şimdi aldım bende sağol. Bende hiçbir şey yaptırmadan direk indirimli verdi ürünü
Kral linkli atarsam fiyati 211 tl indirimden yararlanman icin mobil uygulamayi indirip kes onu diye bir kısım var ona tikliyorsun oradan fiyati düşür dediğinde oluyor.Link atabilir misiniz artık?
H.o kral inşallah gelir faydasi olursağol valla sayende gamepad aldım, eğer gelirse çok iyi olur. satıcı notuna faturaya düşük bir miktar yazmasını istedim, gümrük çıksa bile az çıkar muhtemelen.
Alıntıyı görüntüle
PTT ile mi gelip gümrük vergisi çıkmadı?3 liraya bende aldım. Geldi kullanıyorum sorunsuz kaliteli gümrük çıkmadı bende.
bazı ürünlerde vergi çıkıyor bazılarında çıkmıyordu ben vergisiz olanı seçip aldım. ptt ile geldi.PTT ile mi gelip gümrük vergisi çıkmadı?
Hocam ben ürüne indirim yapmadan gidip bakıyorum ve hiçbirinde daha verginin ekran da çıktığını görmedim.bazı ürünlerde vergi çıkıyor bazılarında çıkmıyordu ben vergisiz olanı seçip aldım. ptt ile geldi.