ürün hediye paketi olarak paketlendiğinde ve üzerine düşük fiyat belirtildiğinde düşük gümrük vergisi ödüyorsun diyorlardı doğru mudur?Güvenli ama yurt dışından getiriyorlar Çin'den o yüzden çok geç geliyor ve gümrük vergisi yiyorsun. Bazen ikinci el ürün düşebiliyor.
Sakın oradan alışveriş yapma geçen yıl yada ondan önceki yıl 4gb ram almıştım. Gelmedi itiraz ettim cevap gelmedi 70tl kazık yemiştim.Arkadaşlar Merhaba, aliexpressden webcam alacağım 1500₺ gibi fiyatı var. Aliexpress güvenli midir? sorun yaşar mıyım?
Ben termal macun aldım geldi. Satıcıya bakmak önemli. Yorum sayısına bakın. Türkiyedeki BOSS bilişim gibi satıcılar var oradadaSakın oradan alışveriş yapma geçen yıl yada ondan önceki yıl 4gb ram almıştım. Gelmedi itiraz ettim cevap gelmedi 70tl kazık yemiştim.
ne kadar yazdırmayı düşünüyorsun eğer ürün kontrol edilirse senden gerçek fiyatının vergisini alırlarArkadaşlar Merhaba, aliexpressden webcam alacağım 1500₺ gibi fiyatı var. Aliexpress güvenli midir? sorun yaşar mıyım?
o kadar düşük yazmasalarmış keşke umarım gümrüğe takılmaz takılırsa güzel bir vergi ödersin10$ yazacaklarını söylediler
Eskiden aliexpressden cok alisveris yapardım ancak redflag sagolsun elektronik cihazlarda feci bir vergi aliniyor sadece elektronik degil gunes gozlugu almıstım yazın 9 tl gibi bir fiyata 25 tl vergi ödemiştim elektronik cihazlarda %20 kdv + kdv li fiyat ustunden %23 ötv vergisi aliniyor ürüne düşük fiyat yazdırabilirsin ama gümrük memuru paketi acarsa feci bir vergi kitlerler ki min. 1 ayda ulaşicak eline sana tavsiyem tr den o fiyata almanArkadaşlar Merhaba, aliexpressden webcam alacağım 1500₺ gibi fiyatı var. Aliexpress güvenli midir? sorun yaşar mıyım?