1 ayda geliyor beklemen yeterliMerhaba,tam 1 hafta önce 10 dolarlık kupon ile sipariş vermiştim.Ürün onaylandı ancak henüz kargoya verilmedi beklemem mi gerek yoksa her hangi bir şey yapmam gerek mi?
aynen öyle hocamaliexpres den bir şey alıyorsan o ürünü unutucaksı bir bakmışsın gelmiş
Ürünü sipariş verdikten sonra onaylandıysa gerisini takip etmek şans işi. bende geçenlerde 77 tl lik kupon dağııtığı zaman sipariş vermiştim ürün onaylandıktan sonra kargoya verildiğini duydum ve gerisini takip edemedim sonra bir gün kapı çaldı ve ptt kapımdaMerhaba,tam 1 hafta önce 10 dolarlık kupon ile sipariş vermiştim.Ürün onaylandı ancak henüz kargoya verilmedi beklemem mi gerek yoksa her hangi bir şey yapmam gerek mi?
ben ürün almıştım neredeyse 1 ayda geldi ama arkadaşımda aynı üründen aldı 3 ayda geldi değişiyor sen onu unut sonra hatırla
aynen öyle hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünü sipariş verdikten sonra onaylandıysa gerisini takip etmek şans işi. bende geçenlerde 77 TL lik kupon dağııtığı zaman sipariş vermiştim ürün onaylandıktan sonra kargoya verildiğini duydum ve gerisini takip edemedim sonra bir gün kapı çaldı ve ptt kapımda
aliexpres den bir şey alıyorsan o ürünü unutucaksı bir bakmışsın gelmiş
cevaplar için teşekkür ederim anladım inşallah kısa sürede gelir1 ayda geliyor beklemen yeterli
kargo gelince kolonya ile hamama götür kargoyucevaplar için teşekkür ederim anladım inşallah kısa sürede gelir