Merhaba hocam bende hesapta güvenlik sorunları nedeniyle siparişinizi kapatmak zorunda kaldık hatası alıyorumHey yavrum hey geçen sene 50den fazla ürün aldım sadece kes onu ile . Güzel zamanlardı![]()
Merhaba hocam bende hesapta güvenlik sorunları nedeniyle siparişinizi kapatmak zorunda kaldık hatası alıyorumHey yavrum hey geçen sene 50den fazla ürün aldım sadece kes onu ile . Güzel zamanlardı![]()
Ben destek oldum sizde olur musunuzEl atarsanız sevinirim.AliExpress.com - Maintaining
a.aliexpress.com
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!Para noldu
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!Yerimizi alalım, değerlenir buralar![]()
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
AliExpress.com - Maintaining
a.aliexpress.com
Forumda bi arkadaştan gördüm bazıları nasıl olacağını bilmiyor gibiydi. Aliexpress uygulamasını indirip üye oluyoruz ve üstteki bölümde kes onu var oradan alıyorsunuz.
Ben 3.15 TL ye saat aldım.
şimdi satın al diyince almıyor nasıl alacağımForumda bi arkadaştan gördüm bazıları nasıl olacağını bilmiyor gibiydi. Aliexpress uygulamasını indirip üye oluyoruz ve üstteki bölümde kes onu var oradan alıyorsunuz.
Ben 3.15 TL ye saat aldım.
yaptım ben2 kişi gerekiyor. El atın beyler.
AliExpress.com - Maintaining
a.aliexpress.com
Yaptım hocamBu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
Sadece 4 kişi lazım karşılıklı yapabiliriz.AliExpress.com - Maintaining
a.aliexpress.com