🔥İndirim Aliexpress Kes Onu Kampası Yakında Türkiye İçin Tekrardan Açılacak!

Sizce Açılır mı?

• Açılır

Oylar: 8 88.9%
  • Açılmaz

Oylar: 1 11.1%

• Oy kullanan toplam üye
    9

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Aliexpress Müşteri Hizmetlerinin Dediğine Göre Türkiye dahil 11 ülke aliexpress tarafından 10 günlük kısıtlamaya tabi tutulmuş aliexpress kes onu kampanyası ülkemiz için sınırlandırılmıştır sebebi ise sanırım çok siparişten dolayı ve bu gerçekten doğru hepimiz ihtiyacımızdan fazla alıyoruz bazı kişiler 50 100 tane hesap açıp 50 100 tane hesap ile kes onudan ürün alıyor bundan dolayı sanırım Türkiye ve diğer 10 ülke için inceleme başladı inşallah açılır

Aliexpress Müşteri Hizmetlerinin Dediğine Göre Türkiye dahil 11 ülke aliexpress tarafından 10 günlük kısıtlamaya tabi tutulmuş aliexpress kes onu kampanyası ülkemiz için sınırlandırılmıştır sebebi ise sanırım çok siparişten dolayı ve bu gerçekten doğru hepimiz ihtiyacımızdan fazla alıyoruz bazı kişiler 50 100 tane hesap açıp 50 100 tane hesap ile kes onudan ürün alıyor bundan dolayı sanırım Türkiye ve diğer 10 ülke için inceleme başladı inşallah açılır
tam kulaklık siparis etmek üzereydim

ben de alıyorum haklıyı da ekonomimiz üst düzey iyi olduğu için her şeyi bol bol alabiliyoruz.

kanka kes onuda ilk girene 1 hediye veriliyordu o bile kalkmış :D

Kimseye karışamam ama ihtiyacımız kadar alsak iyi olur bir üründen 100 tane almak iyi olmaz 1 2 tane alsak daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maalesef
neyse kes onuda saçma şeyler vardı zaten ben 70tl'lik kuponla her şeyimi alırım tekrar aliexpresse kolay gelsin umrumda değil

Kimseye karışamam ama ihtiyacımız kadar alsak iyi olur bir üründen 100 tane almak iyi olmaz 1 2 tane alsak daha iyi olur

maalesef
1 tane araba almıştım başka mantıklı b ir şey görmediğim için almadım.

ben 3 ürün aldım ama sonra alamadım bloke olmuş gibi şeydi, çok fazla link tıklama ve paylaşma yapmıştm. Robot süpürge almak için

Ödül kardeşliği menüden yapılıyordu onu da kaldırdılar bir yolu var gene ama sağlıklı değil.

70 tane termos alan adama burdan sevgiler saygılar

Geri