Yardım Aliexpress para iadesi hakkında

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Ürün iade ücreti bize aitmiş.
Hesapladım 300 lira tutuyor.
Yani ürün hasarlı gelirse iade edemem.
Peki nasıl bir destek izleyebilirim? Yani para iadesini alabilir miyim?

Son düzenleme:
@Mert Özkaya senin arkadaşın iade ettiğinde nasıl etti?

Ben iade ettiğim zaman gümrük vergileri yoktu. Sadece kargo ücreti ödemiştim. Zidoo almıştım ve ekranı sorunluydu.

Ben iade ettiğim zaman gümrük vergileri yoktu. Sadece kargo ücreti ödemiştim. Zidoo almıştım ve ekranı sorunluydu.
Kargo ücretini de ödeyemem. Ürün 300 lira. İade ücretini de nasıl verem 300

Eee sonra? Ürünü geri gönderdi mi?
Hayır. Orada seçiyorsun zaten, ürünü geri göndermek istersen o ürünü geri gönder ve para iadesi al, ürünü göndermek istemiyorsan ürünü göndermeden iade talep et'e benzer iki seçenek oluyor.

Hayır. Orada seçiyorsun zaten, ürünü geri göndermek istersen o ürünü geri gönder ve para iadesi al, ürünü göndermek istemiyorsan ürünü göndermeden iade talep et'e benzer iki seçenek oluyor.
Şimdi ürünü geri göndermeden paranın tamamı iade edildi mi? Yani aliexpress alıcıyı nasıl koruyor? Yani ürünün sıkıntılı olduğunu ispatlamam falan gerekli mi

Şimdi ürünü geri göndermeden paranın tamamı iade edildi mi? Yani aliexpress alıcıyı nasıl koruyor? Yani ürünün sıkıntılı olduğunu ispatlamam falan gerekli mi
Video göndermen gerekiyor, ve yazılı talep.
Evet tamamı iade olur genelde.

Video göndermen gerekiyor, ve yazılı talep.
Evet tamamı iade olur genelde.
Siz gönderdiniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mert Özkaya şimdi ürün ileride sıkıntı çıkarırsa nasıl olur hocam? Yine iade verirler mi ya da farklı bir destek

Siz gönderdiniz mi?

@Mert Özkaya şimdi ürün ileride sıkıntı çıkarırsa nasıl olur hocam? Yine iade verirler mi ya da farklı bir destek
60 gün alıcı koruması var. Benimki sorunlu gelmedi.

Son düzenleme:
Teknoloji işi sonuçta. Yani 6 aydan sonra 1 sıkıntı çıkarırsa nasıl olur? Destek verirler mi?

@Mert Özkaya
6 ay değil 60 gün. Satıcı ile görüşürsün, yardımcı olur mu bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,796
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri