Kargo ücretini de ödeyemem. Ürün 300 lira. İade ücretini de nasıl verem 300Ben iade ettiğim zaman gümrük vergileri yoktu. Sadece kargo ücreti ödemiştim. Zidoo almıştım ve ekranı sorunluydu.
Satıcıyla görüştü. Satıcı kabul etmedi daha sonra aliexpress'e mesaj gönderdi.@Mert Özkaya senin arkadaşın iade ettiğinde nasıl etti?
Hayır. Orada seçiyorsun zaten, ürünü geri göndermek istersen o ürünü geri gönder ve para iadesi al, ürünü göndermek istemiyorsan ürünü göndermeden iade talep et'e benzer iki seçenek oluyor.Eee sonra? Ürünü geri gönderdi mi?
Şimdi ürünü geri göndermeden paranın tamamı iade edildi mi? Yani aliexpress alıcıyı nasıl koruyor? Yani ürünün sıkıntılı olduğunu ispatlamam falan gerekli miHayır. Orada seçiyorsun zaten, ürünü geri göndermek istersen o ürünü geri gönder ve para iadesi al, ürünü göndermek istemiyorsan ürünü göndermeden iade talep et'e benzer iki seçenek oluyor.
Video göndermen gerekiyor, ve yazılı talep.Şimdi ürünü geri göndermeden paranın tamamı iade edildi mi? Yani aliexpress alıcıyı nasıl koruyor? Yani ürünün sıkıntılı olduğunu ispatlamam falan gerekli mi
Siz gönderdiniz mi?Video göndermen gerekiyor, ve yazılı talep.
Evet tamamı iade olur genelde.
60 gün alıcı koruması var. Benimki sorunlu gelmedi.Siz gönderdiniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mert Özkaya şimdi ürün ileride sıkıntı çıkarırsa nasıl olur hocam? Yine iade verirler mi ya da farklı bir destek
Teknoloji işi sonuçta. Yani 6 aydan sonra 1 sıkıntı çıkarırsa nasıl olur? Destek verirler mi?60 gün alıcı koruması var. Benimki sorunlu gelmedi.
@Mert ÖzkayaTeknoloji işi sonuçta. Yani 6 aydan sonra 1 sıkıntı çıkarırsa nasıl olur? Destek verirler mi?
6 ay değil 60 gün. Satıcı ile görüşürsün, yardımcı olur mu bilemiyorum.Teknoloji işi sonuçta. Yani 6 aydan sonra 1 sıkıntı çıkarırsa nasıl olur? Destek verirler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mert Özkaya