Aliexpress Şanslı Gizem Kutusu ile ilgili yardım eder misiniz ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,375
Arkadaşlar merhaba
Bu sabah Aliexpresse üye olurken böyle bir şey ile karşılaştım (link altta) ve yanlış anlamadıysam ben bu 0.15 kuruşluk hediye kutuyu toplam 56 TL ye sipariş edersem (vergi + gümrük + kargo vs dahil)
bana geldiği zaman içinden kesin olarak fotoğraftaki elektronik eşyalardan bir tanesi çıkacak. Yanlış anlamadım değil mi ?
Yurtdışı alışverişleri ile ilgili olarak çok bilgi sahibi değilim umarım yanlış anlamamışımdır.

ÜRÜN LİNKİ

bana geldiği zaman içinden kesin olarak fotoğraftaki elektronik eşyalardan bir tanesi çıkacak. Yanlış anlamadım değil mi ?
Resimlerdeki şeylerden birinin çıkma şansı var. kısacası çıkmayacak hocam :D kim 83TL'ye resimdeki şeylerden birini verir size?

Forumda bir arkadaş bunun başka bir versiyonunu almıştı diye hatırlıyorum.. gümrüğü falan 13TL'ye denk getirmişti sanırım. İçinden Kulakiçi kulaklık çıkmıştı..

Resimlerdeki şeylerden birinin çıkma şansı var. kısacası çıkmayacak hocam :D kim 83TL'ye resimdeki şeylerden birini verir size?

Forumda bir arkadaş bunun başka bir versiyonunu almıştı diye hatırlıyorum.. gümrüğü falan 13TL'ye denk getirmişti sanırım. İçinden Kulakiçi kulaklık çıkmıştı..
Valla yorumlardaki fotoğraflara felan baktım da hiç fena değilmiş. iPad çıkanda var kulaklıkta.

Valla yorumlardaki fotoğraflara felan baktım da hiç fena değilmiş. iPad çıkanda var kulaklıkta.
Yani hocam ipad gelme olasılığı Hulkun gerçek olma olasılığından daha az diyebiliriz.. Kulaklık çıkar diye tahmin etmekteyim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birine 5 TL lik kulaklık çıkmıştı. Forumdandi alan kişi..
Yok la onlara da zam geldi 10-15 TL olmuş onlar da :kekw:

Yani hocam ipad gelme olasılığı Hulkun gerçek olma olasılığından daha az diyebiliriz.. Kulaklık çıkar diye tahmin etmekteyim..

Yok usta ben almayayım :whistle: Bu tarz konularda bilinçlenmek gerek. Biraz rehavete kapılıyoruz çabucak

Gözümde hala 5 TL degerleri 🤣

Farklı bir umut kapısı yada keriz avlama yöntemi de diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri