Neler Yeni

Aliexpress Siparişimi İptal Etti Para İadem Gelmedi

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oktay Yaman
Arkadaşlar Kendime Olta Siparişi Verdim Verir Vermez Anında Siparişim Güvenlik Nedeni İle Kapatıldı Yazdı Ve Parami Bankadan Çektiler Uygulamadan baktım Tamamlandı Gösteriyor Ama Para İadem 4 gündür Gelmedi Musteri Hizmetleri ve Magazaya Bildirdim Kimisi Ödendj Diyor Kimisi Sabirli Olun Bekleyin Diyor Acaip Kıl Oldum Tribe Girdim Bu Olaya Bende Bankayı Arayıp Harcama İtizarinda Bulundum Benim Durumuma Düşen Arkadaslar Varmi?
IMG_20231118_085533.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
Emir
benim sipariş olmadı fakat sipariş vereli 7gün old hala gncellenmedi iptal olucak sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1700287926077.png

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Arkadaşlar Kendime Olta Siparişi Verdim Verir Vermez Anında Siparişim Güvenlik Nedeni İle Kapatıldı Yazdı Ve Parami Bankadan Çektiler Uygulamadan baktım Tamamlandı Gösteriyor Ama Para İadem 4 gündür Gelmedi Musteri Hizmetleri ve Magazaya Bildirdim Kimisi Ödendj Diyor Kimisi Sabirli Olun Bekleyin Diyor Acaip Kıl Oldum Tribe Girdim Bu Olaya Bende Bankayı Arayıp Harcama İtizarinda Bulundum Benim Durumuma Düşen Arkadaslar Varmi?
Alıntıyı görüntüle
Geri ödeme bankana bağlı olarak 2 ila 10 gün içerisinde gerçekleşiyor diye biliyorum bence de biraz sabırlı ol

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oktay Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri ödeme bankana bağlı olarak 2 ila 10 gün içerisinde gerçekleşiyor diye biliyorum bence de biraz sabırlı ol
Cokta büyük para degil Haksiz Yere Parab Gidince İster istemez İnsan Tribe Giriyor Beklemek En dogru karar Dedigin Gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,421
Üyeler
160,245
Son üye
meowiyav
Top Bottom