Neler Yeni

aliexpress tc kimkik numarasını vermek ?

TypER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Aslan
Merhaba öncelikle kendime razer trasherin kulak pedlerinden alıcağım ama Türkiyede bulunmuyor bende bu yüzden çinden almak zorunumunda kalıyorum alırken bana tc kimlik numarası soruyor ilk sorum tc kimlik numarası veilmeli mi ? ikinci sorum ise tc kimlik numarası eğer illa verilmesi gerekirse 18 yaşından küçük olunması bi etki eder mi ? bir de bazı yerlerde gördüm tc kimlik numarasına 11 tane bir koyanlar var eğer koyarsam gelmeme gibi bi sıkıntıyla karşılaşırmıyım yardım ederseniz sevinirim.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Merhaba öncelikle kendime razer trasherin kulak pedlerinden alıcağım ama Türkiyede bulunmuyor bende bu yüzden çinden almak zorunumunda kalıyorum alırken bana tc kimlik numarası soruyor ilk sorum tc kimlik numarası veilmeli mi ? ikinci sorum ise tc kimlik numarası eğer illa verilmesi gerekirse 18 yaşından küçük olunması bi etki eder mi ? bir de bazı yerlerde gördüm tc kimlik numarasına 11 tane bir koyanlar var eğer koyarsam gelmeme gibi bi sıkıntıyla karşılaşırmıyım yardım ederseniz sevinirim.
1- Güvenilir site verebilirsin.
2- Öyle bi zorunluluk yok. Kendimden biliyorum.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Aliexpress'in güvenliği şuan bildiğim kadarıyla yapılan testlerde Amazon'dan güvenli olarak gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,678
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom