Neler Yeni

Yardım AliExpress ürünüm gümrükte kaldı

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Baran Kut
Söylediğim ürün Dualsense Touchpad'in ışık hatları.

Fakat şöyle yazıyor.

IMG_0654.jpeg

Şu yazıdan sonra geçip ürünü gelen oldu mu?

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    485.5 KB · Hit: 106
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    372.3 KB · Hit: 105

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,146
İsim
Hacı
Fiyatı ne kadardı?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Baran Kut
Hala ilerleme yok. Yazsam mı satıcıya?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Baran Kut
@KingDeViL hocam senden minik bir bilgi isteyeceğim de konu hakkında. Sende hiç böyle yazıp geçen ürün oldu mu acaba?

KingDeViL

80+ Bronze
@KingDeViL hocam senden minik bir bilgi isteyeceğim de konu hakkında. Sende hiç böyle yazıp geçen ürün oldu mu acaba?
Ben böyle bir yazı hiç görmedim. Aldığın ürünün içinde batarya gibi bir şey mi vardı ?

Yoksa bile 1tl olduğu için onu geçirmemiş olabilirler.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Baran Kut
Ben böyle bir yazı hiç görmedim. Aldığın ürünün içinde batarya gibi bir şey mi vardı ?

Plastik şerit vardı hocam Dualsense kontrolcüsünün ışıkları için. Ben set almıştım önceden de adamlar koymayı unutmuş. Ekler misiniz dedim 1tl lik ilan açıp yolladılar ama minicik poşette hiçbir bilgi olmadan yollamışlar sanırsam. Herhalde ondan geçmedi. İllegal bir şeye falan kullanırım sandı herhalde gümrük :kekw:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Plastik şerit vardı hocam Dualsense kontrolcüsünün ışıkları için. Ben set almıştım önceden de adamlar koymayı unutmuş. Ekler misiniz dedim 1tl lik ilan açıp yolladılar ama minicik poşette hiçbir bilgi olmadan yollamışlar sanırsam. Herhalde ondan geçmedi. İllegal bir şeye falan kullanırım sandı herhalde gümrük :kekw:
satıcıya yaz bi daha al de adam akıllı bilgilerini yazsın yada ürünün gerçek fiyatını vesaıre ogrenemeyıp gerı yolladılar

KingDeViL

80+ Bronze
Adam onun gümrüğünü felan ödemeden gönderdi büyük ihtimal. O yüzden çöpe gitti bence.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Baran Kut

memur senin paketi almıs eve goturuyor
satıcıya yaz bi daha al de adam akıllı bilgilerini yazsın yada ürünün gerçek fiyatını vesaıre ogrenemeyıp gerı yolladılar
S82f09b2ebc4341ec83437ef230b7e70dJ.png

Böyle yollamışlar. Satıcıdan fotoğraf. Yani bir set plastik istedim adam iyi niyetinden bu kırar falan diyip iki set yollamış, ona da gümrük karıştı :kekw:

Top Bottom