AliExpress Üzerinden GTX 950!

HyperLightX

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar Kendime Gtx 950 Ekran Kartını satın almak istiyorum maalesef ki rtx gibi yeni nesil ekran kartı alamıyorum
uzun bir arayış sonucunda bir adet GTX 950 buldum Gayet de uygundu Ancak AliExpress sitesinde satılıyordu AliExpress güvenilirmidir
Yardımcı olursanız sevinirim..
Link: Bit.ly/2UdZrFA (Link Kısaltma Servisi kulandım REKLAM YOKTUR)

Ödeyeceğiniz gümrük vergilerini kontrol etmekte bir fayda var. Astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

Merhabalar Kendime Gtx 950 Ekran Kartını satın almak istiyorum maalesef ki rtx gibi yeni nesil ekran kartı alamıyorum
uzun bir arayış sonucunda bir adet GTX 950 buldum Gayet de uygundu Ancak AliExpress sitesinde satılıyordu AliExpress güvenilirmidir
Yardımcı olursanız sevinirim..
Link: Bit.ly/2UdZrFA (Link Kısaltma Servisi kulandım REKLAM YOKTUR)
7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar yasaktır. böyle bir kural var. Kısaltma linkte yasaktır diye düşünüuorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar yasaktır. böyle bir kural var. Kısaltma linkte yasaktır diye düşünüuorum.

ben size kolaylık olsun diye linki kısalttım reklam gibi bir amacım yoktu.

yasak değil normal link işte

ben size kolaylık olsun diye linki kısalttım reklam gibi bir amacım yoktu.

güvenilirdir vergi koyabilir kontrol edin

Güvenilirdir ancak vergi binerse fiyatı artabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,533
Üyeler
190,055
Son üye
Feski76
Geri