Neler Yeni

Aliexpress Üzerinden Kulaklık Alacağım

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostlar selamlar. Araştırmalarım sonucu bu ürünü almaya karar verdim.

TRY 219.68 41%OFF | KZ ZEX 1 elektrostatik 1 dinamik kulak kulaklıklar ayrılabilir kablo kulaklık gürültü iptal spor oyun kulaklığı

Her ne kadar @Evil Belief hocam bana çok yardımcı olup vaktini ayırsa da akıl akıldan üstündür mantığıyla umuma danışmak istedim. Daha öncesinde 3 yıl önce Aliexpress'ten 50-100 tl arasında ürün almıştım. Fakat hiçbirini takipli kargo yapmadım sanırım, üstüne de takip etmedim. Daha bilgim yoktu çünkü. Ve hiçbiri de gelmedi. Korkum bu aslında, ürünün gelmeyip paramın çöpe gitmesi.

Öncelikli olarak Papara ile alırsam sorun olur mu? Tahmini teslimat olarak 18 Ekim diyor, gerçekten 3 hafta 1 ay gibi bir sürede ulaşır mı bana? Dispute sistemi ile iade çok uzun sürerir mi bir sorun olduğunda? Bir de ek olarak bu üründen 3 tane alırsam (Aynı ürün) gümrükten geçmeme olasılığı nedir?

Tüm sorularımı cevaplarsanız memnun kalırım, iyi günler.

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostlar selamlar. Araştırmalarım sonucu bu ürünü almaya karar verdim.

TRY 219.68 41%OFF | KZ ZEX 1 elektrostatik 1 dinamik kulak kulaklıklar ayrılabilir kablo kulaklık gürültü iptal spor oyun kulaklığı

Her ne kadar @Evil Belief hocam bana çok yardımcı olup vaktini ayırsa da akıl akıldan üstündür mantığıyla umuma danışmak istedim. Daha öncesinde 3 yıl önce Aliexpress'ten 50-100 TL arasında ürün almıştım. Fakat hiçbirini takipli kargo yapmadım sanırım, üstüne de takip etmedim. Daha bilgim yoktu çünkü. Ve hiçbiri de gelmedi. Korkum bu aslında, ürünün gelmeyip paramın çöpe gitmesi. Öncelikli olarak Papara ile alırsam sorun olur mu? Tahmini teslimat olarak 18 Ekim diyor, gerçekten 3 hafta 1 ay gibi bir sürede ulaşır mı bana? Dispute sistemi ile iade çok uzun sürerir mi bir sorun olduğunda? Bir de ek olarak bu üründen 3 tane alırsam (Aynı ürün) gümrükten geçmeme olasılığı nedir?
Tüm sorularımı cevaplarsanız memnun kalırım, iyi günler.
Papara ile alınıyor, teslimat dediği gibi sürebilir de sürmeyebilir de, ayda yurt dışından en fazla 5 adet ürün alabiliyorsun ama aynı anda 3 tane alırsan noluyor onu bilmiyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara ile alınıyor, teslimat dediği gibi sürebilir de sürmeyebilir de, ayda yurt dışından en fazla 5 adet ürün alabiliyorsun ama aynı anda 3 tane alırsan noluyor onu bilmiyorum.
Papara ile sorun olmuyor diyorsun?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muci46

80+ Bronze