Neler Yeni

Aliexpress'den aldığım ürünü iade edebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Merhabalar, hayırlı günler. Aliexpress üzerinden krampon siparişi verdim lakin ben aldığımda dolar kuru yüksekti 360 civarına aldım, vergi ve yeni kullanıcı kuponu ile.

Krampon şu an ürün 260 TL vergi ile 313 TL geliyor bir de kupon kullansam baya düşüyor. Şu an aynı kramponu yeni kullanıcı kuponu ile almaya kalksam baya uyguna geliyor 100 TL daha uyguna civarına sanırsam, sizce değer mi yoksa alıp kullansam mi? Başka model krampon da beğendim gibi. Ürün sanırsam Aras ile gelecekmiş almadan geri göndersem iş uzar gibi.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,649
İsim
misfit
O iş uzar da uzar. Uğraşmaya değmez

.......

80+ Bronze
Üründe sorun yoksa açacağınız iade sadece ürünü beğenmediğiniz yönünde olur.Bu durumda satıcı iadeyi kabul etmeyebilir.Veya iadeyi kabul eder ama para'nın tamamını ödemeyebilir.Para'nın tamamını alsan dahi 15 gün beklersin.Çok uzuyor yani değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üründe sorun yoksa açacağınız iade sadece ürünü beğenmediğiniz yönünde olur.Bu durumda satıcı iadeyi kabul etmeyebilir.Veya iadeyi kabul eder ama para'nın tamamını ödemeyebilir.Para'nın tamamını alsan dahi 15 gün beklersin.Çok uzuyor yani değmez.
Hocam, ürün geldi şimdi de. Severek almıştım giyecektim guzelcene lakin büyük ve kaba duruyor ayakkabı. İçi aşırı plastik kokuyor. Satıcıdan en azından tam para iadesi veya kısmı para alsam tekrardan sipariş verebilirim de. Nasıl yaparım? Ne demeliyim? Direk dispute açmak yerine satıcı ile konuşmalı miyim?

En İyi Cevap
3
Hocam, ürün geldi şimdi de. Severek almıştım giyecektim guzelcene lakin büyük ve kaba duruyor ayakkabı. İçi aşırı plastik kokuyor. Satıcıdan en azından kısmı para alsam tekrardan sipariş verebilirim de. Nasıl yaparım? Ne demeliyim? Direk dispute açmak yerine satıcı ile konuşmalı miyim?
Satıcılar pek müşteri yanlısı olmuyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uğraşmana değmez süreç uzar da uzar muhtemelen. Bu tarz ürünleri bir daha almamaya dikkat etsen daha iyi olur bence. Ben çoğunlukla aliexpressten bir şey alırken sorunlu çıkma ihtimalini göze alarak ona göre alışveriş yapıyorum açıkçası. Aldıktan sonra bir işlem yapmaya kalksan kafanı ağrıtmaya değmez gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uğraşmana değmez süreç uzar da uzar muhtemelen. Bu tarz ürünleri bir daha almamaya dikkat etsen daha iyi olur bence. Ben çoğunlukla aliexpressten bir şey alırken sorunlu çıkma ihtimalini göze alarak ona göre alışveriş yapıyorum açıkçası. Aldıktan sonra bir işlem yapmaya kalksan kafanı ağrıtmaya değmez gibi.
Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ama malum Türkiye'nin durumu, ucuz diye almaya çalışıyoruz lakin muhattap olacak biri olsa daha iyi olur. Aliexpress Türkiye gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcılar pek müşteri yanlısı olmuyor
Vallahi nasıl yaparım bilmiyorum?

.......

80+ Bronze
Hocam, ürün geldi şimdi de. Severek almıştım giyecektim guzelcene lakin büyük ve kaba duruyor ayakkabı. İçi aşırı plastik kokuyor. Satıcıdan en azından tam para iadesi veya kısmı para alsam tekrardan sipariş verebilirim de. Nasıl yaparım? Ne demeliyim? Direk dispute açmak yerine satıcı ile konuşmalı miyim?
Direk dispute aç yazmaya gerek yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ama malum Türkiye'nin durumu, ucuz diye almaya çalışıyoruz lakin muhattap olacak biri olsa daha iyi olur. Aliexpress Türkiye gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi nasıl yaparım bilmiyorum?
Valla siz de haklısınız. Dispute açıp bi şansınızı deneyin. Satıcıyla uğraşmayın hiç.

Top Bottom