Neler Yeni

Çözüldü✓ AliExpresss'ten Bilgisayar Bileşeni alınir mı

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
Arkadaşlar kutusuz çok ucuza işlemciler ve ram olsun anakart olsun hepsi var örneğin ryzen 7 3700x normalde 7k Aliexpresste 2500 vergi dahil şüphelenmeli miyim?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Okyanusa dalıp ürünü kurtarabileceksen riski göze al derim...

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okyanusa dalıp ürünü kurtarabileceksen riski göze al derim...
O ne demek üstad açık konuş lütfen turkiyeden gelecek mal 3 güne gelir diyor sitede gemi turkiyeden çekenleri seçtim tek korkum bozuk satmalari

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
O ne demek üstad açık konuş lütfen turkiyeden gelecek mal 3 güne gelir diyor sitede gemi turkiyeden çekenleri seçtim tek korkum bozuk satmalari
AliExpress dendiğinde akla ilk Çin den ürün almak geliyor. Daha önce AliExpress den hiç alışveriş yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiğin örnekten yola çıkalım, satıcı Türk ve 7 bin TL' lik ürünü 2500TL ye satıyor. Ya fake yada 2. eldir. O kadar ucuz olması imkansız...

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AliExpress dendiğinde akla ilk Çin den ürün almak geliyor. Daha önce AliExpress den hiç alışveriş yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiğin örnekten yola çıkalım, satıcı Türk ve 7 bin TL' lik ürünü 2500TL ye satıyor. Ya fake yada 2. eldir. O kadar ucuz olması imkansız...
Ustad bende işkillendim valla en iyisi kutusuz alacaksam bile 2.el almak diye düşünüyorum kullanılmış faturası bitmeye yakın gibi

Top Bottom