Neler Yeni

İnceleme Aliexpress'ten 64 kuruşa aldığım Keycaps incelemesi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Çok tatlıymış. Pikachu'lu buldum bir tane.

Bu keycapsler için illa mekanik tarzlı bir klavyeye'mi ihtiyaç duyulması gerekiyor? Çünkü ben çat çut tak tuk sesleri sevmediğim için silent bir klavye kullanıyorumda. Klasik eski tarz bir klavye.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun Aydın abim güzel keycapslarmış.
Eyw :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok tatlıymış. Pikachu'lu buldum bir tane.

Bu keycapsler için illa mekanik tarzlı bir klavyeye'mi ihtiyaç duyulması gerekiyor? Çünkü ben çat çut tak tuk sesleri sevmediğim için silent bir klavye kullanıyorumda. Klasik eski tarz bir klavye.
Maalesef mekanik klavyelere uyumlu :/

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Mavi çok ses çıkarıyor
Kırmızı da çıkartıyor diye biliyorum. Hiç kullanmadım tabii ama ikisinde de o çat çut sesi var. Geceleri vakit geçirdiğim için bilgisayarda, kod falan yazarken çok klavye kullanıyorum o yüzden ses olmaması daha iyi olur diye hiç almadım mekanik klavye bugüne dek. İhtiyacım var ışıkl bir taneye gece rahat çalışmak için ama dediğim gibi :)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Evet kupon sağolsun 10 dolarlık keycapsi nerdeyse bedavaya aldım.
Ah şu vergi olmasaydı keşke :/
Neyse biz konumuza dönelim :)
Söyle önce ürün linkini bırakayım:
Keycap
Pembe-Mavi rengi tercih ettim her ne kadar arkadaşlarım diye dalga geçsede benim hoşuma gitti valla :)
Şimdi olaya gelelim nasıl bu kadar ucuza aldım?
Çoğunuzun bildiği üzere "Ödül kardeşliği" diye bir kampanya var ve kendi linkinizi paylaşarak kupon kazanabiiyorsunuz bir de kesonu kampanyası var fakat bizim aç gözlü milletimiz durmadığı için birisi kes onu kampanyasından 70 tane termos almış ve kampanya Tr dahil 11 ülkede askıya alındı tekrar gelir mi gelmez mi orası karışık.

Aldığım Keycaps PBT olarak geçiyor normal.klavyemdeki tuş takımına göre biraz pürüzlü yapısı varAlıntıyı görüntüle

SAĞDAKİ KENDİ KEYCAPİM

Alıntıyı görüntüle

Söyle bir detaylı bakacak olursak keycaplara böyle gözüküyor :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Görüntü olarak çok şık durduğunu düşünüyorum sadece Enter ve Space tuşları uymadı.
Bu arada satıcıya alacak zaman yazdığınızda kutunun üstüne 2 veya 3 dolar yazmasını isteyin o zaman vergi 16-17 TL gelir.

Söyle bir BEFORE - AFTER yapalım :)
Klavyenin fotoğrafını bulamadım kusura bakmayın :D

Before
Alıntıyı görüntüle
After

Fotoğraf yüklenmedi :/

Söyle de videolu bir şekilde incelemem bulunuyor isteyen izleyebilir:
20 dolara h*ntaili keycaps vardıda para yetmediği için alamadım birde klavye mekanik değil :(

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
20 dolar çok para
bence tam fiyatı sonuçta düz renk değil birsürü desen var tüm klavye tuşları var birde artık basacağın harfi tahmini basarsın üzerinde harfler yok gibi duruyordu

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bence tam fiyatı sonuçta düz renk değil birsürü desen var tüm klavye tuşları var birde artık basacağın harfi tahmini basarsın üzerinde harfler yok gibi duruyordu
Anladım, aslında böyle şekilli şukullu bir keycap alacaktım da artık Bangood abimiz sponsor olursa yeni klavyeme 😜

rtx 3090

80+ Silver
Keycap
Pembe-Mavi rengi tercih ettim her ne kadar arkadaşlarım diye dalga geçsede benim hoşuma gitti valla :)
Çoğunuzun bildiği üzere "Ödül kardeşliği" diye bir kampanya var ve kendi linkinizi paylaşarak kupon kazanabiiyorsunuz bir de kesonu kampanyası var fakat bizim aç gözlü milletimiz durmadığı için birisi kes onu kampanyasından 70 tane termos almış ve kampanya Tr dahil 11 ülkede askıya alındı tekrar gelir mi gelmez mi orası karışık.

Aldığım Keycaps PBT olarak geçiyor normal.klavyemdeki tuş takımına göre biraz pürüzlü yapısı varAlıntıyı görüntüle

SAĞDAKİ KENDİ KEYCAPİM

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Görüntü olarak çok şık durduğunu düşünüyorum sadece Enter ve Space tuşları uymadı.
Bu arada satıcıya alacak zaman yazdığınızda kutunun üstüne 2 veya 3 dolar yazmasını isteyin o zaman vergi 16-17 TL gelir.

Before
Alıntıyı görüntüle
After

sizde de böyle mi site

Ekler

• 104_87 anahtar PBT Miami çift renkli arka mekanik klavye klavye evrensel sütun Ikbc kiraz MX m...png
    104_87 anahtar PBT Miami çift renkli arka mekanik klavye klavye evrensel sütun Ikbc kiraz MX m...png
    688.5 KB · Hit: 56

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Keycap

SAĞDAKİ KENDİ KEYCAPİM

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Before
Alıntıyı görüntüle
After

Bende almak istiyorum nasıl alicam hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular