Neler Yeni

Aliexpressten Anime Figürü Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
Öncelikle anime figürü almak istiyorum koleksiyonluk falan değil masamda dekor olarak. Şehrimdeki birkaç yeri gezdim internette araştırdım ve en sonunda yurtdışından almanın en mantıklısı olduğuna karar verdim peki aliexpressten anime figürü almak istesem bir sıkıntı çıkarmı ?
Almayı düşündüğüm figür :
TRY 144.07 40%OFF | Orijinal 30cm Anime şeytan Slayer Daki şekil modu oyuncaklar Yoriichi kokushiaction eylem Giyuutarou Kimetsu hiçbir Yaiba doğum günü hediyesi Boys

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Öncelikle anime figürü almak istiyorum koleksiyonluk falan değil masamda dekor olarak. Şehrimdeki birkaç yeri gezdim internette araştırdım ve en sonunda yurtdışından almanın en mantıklısı olduğuna karar verdim peki aliexpressten anime figürü almak istesem bir sıkıntı çıkarmı ?
Almayı düşündüğüm figür :
TRY 144.07 40%OFF | Orijinal 30cm Anime şeytan Slayer Daki şekil modu oyuncaklar Yoriichi kokushiaction eylem Giyuutarou Kimetsu hiçbir Yaiba doğum günü hediyesi Boys
Kırık gelme olasılığı var az bir olasılıkta değil onu göz önünde bulundurarak al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler önceden aliexpressten alışveriş yapanlar yazsa daha iyi olur kırık geldi mi filan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırık gelme olasılığı var az bir olasılıkta değil onu göz önünde bulundurarak al.
Dostum sen önceden hiç figür alışverişi yaptın mı aliexpressten

Gördüğüm 2 kötü yorumdan 1.si kılıcı olmadan gelmiş 2.si ayakları tabana sabitlenmemiş tam olarak

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Beyler önceden aliexpressten alışveriş yapanlar yazsa daha iyi olur kırık geldi mi filan

Dostum sen önceden hiç figür alışverişi yaptın mı aliexpressten
Hayır yapmadım sadece olasılıktan bahsettim,motor kasklarında çok sık rastlanan bir durumdu kırık gelmesi ama yorumlarda göremezsen sorun olmaz diye düşünüyorum yorumlarını oku.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
Hayır yapmadım sadece olasılıktan bahsettim,motor kasklarında çok sık rastlanan bir durumdu kırık gelmesi ama yorumlarda göremezsen sorun olmaz diye düşünüyorum yorumlarını oku.
Dediğim gibi yorumlarda 1 tane kötü yorum var o da eksik parça satıcıya da yazdım sıkıntı olmaz dedi sence alınır mı?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dediğim gibi yorumlarda 1 tane kötü yorum var o da eksik parça satıcıya da yazdım sıkıntı olmaz dedi sence alınır mı?
Al hocam öyleyse,yorumlarda çok kaliteli durmuyor basımı ama fiyatına göre iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
Al hocam öyleyse,yorumlarda çok kaliteli durmuyor basımı ama fiyatına göre iyi.
Anladım dostum aliexpresste zaten bildiğim kadarıyla orijinal figür çok az sayıda herneyse elime ulaştığında isterseniz güncellerim konuyu

tampi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Berke Sönmez
naptın geldi mi?
ben de berserk figürlerini araştırdım ama ne bir türk sitesinde ne de kızılayda vs. bulabildim. Sadece dolapta alternatifler var 2.el, 3D yazıcılı ama çok kaliteli durmuyor. Aliexpresste iyi satıcı bulduğunda orjinale çok yakın, çok güzel replikalar geliyor. Senin attığın link de öyle duruyor. Kısacası biraz mecbur kalıyoruz o kargoyu, gümrük vergisini ödemeyi...

wake up to reality

80+ Silver
1686831168799.png

ben bunları almıştım sıkıntısız geldi türkiyeye sonra lanet aras kargo kaybetti kargoyu, ne iade yaptılar ne ürün geldi param boşa gitti, yani aliexpressten alınan ürün tükiyeye sıkıntısız gelirse ve bir kargo firması kaybederse iade de alamıyorsunuz, aliexpresse yazdım kargo firması paketi kaybetti diye onların tek dediği kargo firmasıyla görüşün oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
naptın geldi mi?
ben de berserk figürlerini araştırdım ama ne bir türk sitesinde ne de kızılayda vs. bulabildim. Sadece dolapta alternatifler var 2.el, 3D yazıcılı ama çok kaliteli durmuyor. Aliexpresste iyi satıcı bulduğunda orjinale çok yakın, çok güzel replikalar geliyor. Senin attığın link de öyle duruyor. Kısacası biraz mecbur kalıyoruz o kargoyu, gümrük vergisini ödemeyi...
Hiçbir sıkıntı yaşamadım ptt kargo ile 1,5 haftada geldi baya da kaliteli ve sağlam duruyor
Benim tavsiyem satıcıyı araştır

tampi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Berke Sönmez
Hiçbir sıkıntı yaşamadım ptt kargo ile 1,5 haftada geldi baya da kaliteli ve sağlam duruyor
Benim tavsiyem satıcıyı araştır
senin üründe ben şeyi anlamadım.
iki parça ürün sepete koymama rağmen ikisinde de ayrı kargo ücreti alıyor.
Bu gümrükte alıcı için % vergi çok çıkmasın diye bazı satıcılar ürün fiyatından kısıp kargoyu arttırıyo o yüzden sanırım
yine de 900 tl 30cmlik iki figür için iyi, hayırlı olsun.
Fotilersen seviniriz evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom