Neler Yeni

Aliexpressten Anne pro 2 almak hakkında sorularım.

Dambıldor

80+ Silver
Normalde bangood da ürün aliexpresse göre vergi dahil kargoyu seçersek 800 lira civarına geliyor. Fakat aliexpresste kuponla vergisiz 550 vergi ile de maks 600 lira çıkıyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Aliexpress iade değişim politikaları nasıl eğer ürün sorunlu gelirse o yüzden soruyorum.

Dambıldor

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence banggood daha mantıklı olur.
Hem daha hızlı gelir hem de vergi ne olduğu belirsiz değil
Arada 200 lira fark var ama. Belirsiz değil 15 dolar yazdırınca 35 40 lira civarı vergi çıkıyor. Ama sorunlu gelirse ne olacak onu merak ediyorum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Banggood'da 30 gün içinde iade veya değiştirme garantisi var. AliExpress'i bilmiyorum.
Arada 200 lira fark var ama. Belirsiz değil 15 dolar yazdırınca 35 40 lira civarı vergi çıkıyor. Ama sorunlu gelirse ne olacak onu merak ediyorum.

Dambıldor

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banggood'da 30 gün içinde iade veya değiştirme garantisi var. AliExpress'i bilmiyorum.
Onda da varda sanırım ücreti yollarken biz ödüyoruz. 200 lira için riske girmeye değer gibi ama çok kararsız kaldım. K68i kullanıp hiç riske girmeyip ileride ikinci el sıfır kıvamında origins Core mu olsam oda bunlara göre 100 150 pahalı oluyor kafam iyice karıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakasız olacak ama anne pro 2 ve gamakay mk61'in farkı nedir?

Aliexpresste de olması lazım
O konuları hiç bilmiyorum hepsi birbirinin çakması oem ürünler birleştiriliyor :D satarken kolay olsun diye ap2 düşünüyorum zaten çok fark yoktur.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Onda da varda sanırım ücreti yollarken biz ödüyoruz. 200 lira için riske girmeye değer gibi ama çok kararsız kaldım. K68i kullanıp hiç riske girmeyip ileride ikinci el sıfır kıvamında origins Core mu olsam oda bunlara göre 100 150 pahalı oluyor kafam iyice karıştı.

O konuları hiç bilmiyorum hepsi birbirinin çakması oem ürünler birleştiriliyor :D satarken kolay olsun diye ap2 düşünüyorum zaten çok fark yoktur.
Son paragrafta şaka yapıyorsun herhalde

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aliexpress politikası sağlam alabilirsin.
Abdullah abi de demişti zaten.

Dambıldor

80+ Silver
Son paragrafta şaka yapıyorsun herhalde
Düşük bütçe için öyle. 80 90 dolarlara çıkınca tabii ki malzeme kalitesinden altındaki foama, Keycapler, hotswapable olmasına felan çok değişken var. Ama düşük bütçede kullanılan alt kasa felan çoğunlukla aynı oluyor.

Banggoodda şu anda grup satın alma ile 613tl oluyor.
Grup satın alma ne oluyor? Banggood hiç bilmiyorum. Vergi dahil mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Düşük bütçe için öyle. 80 90 dolarlara çıkınca tabii ki malzeme kalitesinden altındaki foama, Keycapler, hotswapable olmasına felan çok değişken var. Ama düşük bütçede kullanılan alt kasa felan çoğunlukla aynı oluyor.

Grup satın alma ne oluyor? Banggood hiç bilmiyorum. Vergi dahil mi?
Hocam vergi dahil değil. Ama düz fiyat 613 oluyor.
Mobilden oluyor sanırım yalnızca az önce baktım ve satın alın az altında grup satın al var. Oradan alınca daha ucuz oluyor

Dambıldor

80+ Silver
Hocam vergi dahil değil. Ama düz fiyat 613 oluyor.
Mobilden oluyor sanırım yalnızca az önce baktım ve satın alın az altında grup satın al var. Oradan alınca daha ucuz oluyor
Yine arada baya fark oluyor. Hele banggood pakete düşük fiyat yazmıyorsa daha da kötü. Bu arada aliexpressten aldığım her ürün en geç 2 2.5 haftada geliyor ondan yana sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,952
Üyeler
167,750
Son üye
phacezelos
Top Bottom