Neler Yeni

Aliexpressten Anne pro 2 almak hakkında sorularım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dur senin taklidini yapayım. Aynen kesin yapmışsındır hiç bir konuda bilgin yok lgsye de girmemişsindir sen şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam böyle ürünlerde geri yollanmasi felan isteniyor diye biliyorum o yüzden sormak istedim ama alacağım gibi. K68i 500 550ye okutup aynı paraya ap2 gateron red alacağım
Sana sunarlar seçeneği.
Gönderim bedelini daha ödetirler genellikle o yüzden göndermek istemeyebiliyosun. Sadece para iadesi diyosun ve paran iade oluyor.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dur senin taklidini yapayım. Aynen kesin yapmışsındır hiç bir konuda bilgin yok lgsye de girmemişsindir sen şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam böyle ürünlerde geri yollanmasi felan isteniyor diye biliyorum o yüzden sormak istedim ama alacağım gibi. K68i 500 550ye okutup aynı paraya ap2 gateron red alacağım
İnanmayabilirsin kimse seni inandırmak zorunda değil yüzdelik dilimim 0.4 2019'da girdim.
Ayrıca yukarıda belirttim yaşım 16 düşününce ben neden senle uğraşıyorum ki boşa elimi yoruyorum iyi günler.

Dambıldor

80+ Silver
İnanmayabilirsin kimse seni inandırmak zorunda değil yüzdelik dilimim 0.4 2019'da girdim.
Ayrıca yukarıda belirttim yaşım 16 düşününce ben neden senle uğraşıyorum ki boş klavye yazısı.
İnsanların her dediğine yalan muamelesi yaparsan kendine gelince böyle tepki verirsin. Bence de yaşıt birilerini bulman daha iyi olur. İyi forumlar.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İnsanların her dediğine yalan muamelesi yaparsan kendine gelince böyle tepki verirsin. Bence de yaşıt birilerini bulman daha iyi olur. İyi forumlar.
Yaş konusuna gelince LGS'ye girdim demiştin değil mi?
LGS sistemine 2018 de başlandı yaşım 18 dedin,
Lgsye 3 sene önce girdiysen 15 yaşında girmen lazım ama lgsye 14 yaşında giriliyor, baya iyi bir matematikçiymişsin dur aklına gelmeden bahaneni de yazayım mi?

KaRdESİm BEn OKUlA 1 SEnE geÇ baŞLAdım

Dambıldor

80+ Silver
Yaş konusuna gelince LGS'ye girdim demiştin değil mi?
LGS sistemine 2018 de başlandı yaşım 18 dedin,
Lgsye 3 sene önce girdiysen 15 yaşında girmen lazım ama lgsye 14 yaşında giriliyor, baya iyi bir matematikçiymişsin dur aklına gelmeden bahaneni de yazayım mi?

KaRdESİm BEn OKUlA 1 SEnE geÇ baŞLAdım
2003lüyüm? Okula geç başlayınca yaş artmıyor zaten kural var demi xd. Gece gece boş yapma daha iyi forumlar dedim hala boş yapıyorsun hadi iyi forumlar. Utanmasan kimlik isteyeceksin yazık.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2003lüyüm? Okula geç başlayınca yaş artmıyor zaten kural var demi xd. Gece gece boş yapma daha iyi forumlar dedim hala boş yapıyorsun hadi iyi forumlar.
2003Lü olup okula geç başlamadıysan 2017 de sınava girmen gerekiyor, o zaman da teog oluyor, lgs olmuyor, yalan söylerken matematiğine geliştirmelisin.

Dambıldor

80+ Silver
2003Lü olup okula geç başlamadıysan 2017 de sınava girmen gerekiyor, o zaman da teog oluyor, lgs olmuyor, yalan söylerken matematiğine geliştirmelisin.
Ya kardeşim sıkıntılı misin yukarıda gec başladım yazıyor hala yalancı diyorsun. Yallah köyüne bu nasıl bir illettir yapıştı bırakmıyor ya. Iqum - 5e düştü yalan muamelesinden. Tek savunma mekaniğin yalanlamak.

Top Bottom