geliyor çoğu zamanHocam pttden kargo kodu mesajı geliyor mu yoksa arayıp ben mi bilgi alayım?
Yurt disi kargolari ptt getiriyor tekel olmuşlar 2-3 günde dağitima anca çikiyor yurtiçi getirse keşkeArkadaşlar aliexpressten sipariş verdim Türkiye'ye geldi ama hangi kargo ile bana gelecek bilmiyorum. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar böyle gözüküyor fikri olan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Bir ara aras getiriyordu o baya iyiydi.Yurt disi kargolari ptt getiriyor tekel olmuşlar 2-3 günde dağitima anca çikiyor yurtiçi getirse keşke
hocam ürünün geldimi? 50 adet gözüküyor,bir üründen 5 taneden fazla alındığında ticariye giriyor normalde.Arkadaşlar aliexpressten sipariş verdim Türkiye'ye geldi ama hangi kargo ile bana gelecek bilmiyorum. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Alıntıyı görüntüle
Ptt ile geliyor hocam ürün Türkiye'ye girdiğinde yani PTT Teslim aldığında telefonunuza mesaj gelir Çinli adamın ismi yazar ve barkod numarası yazar sizin yapmanız gereken bir şey Yok evinize gelirHocam pttden kargo kodu mesajı geliyor mu yoksa arayıp ben mi bilgi alayım?
Bu arada kargonuz tam onaylanmadi gümrük kontrolünden gecicekArkadaşlar aliexpressten sipariş verdim Türkiye'ye geldi ama hangi kargo ile bana gelecek bilmiyorum. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Alıntıyı görüntüle
Hocam geldi 1 adet aldım 50 yazmıyor ama.hocam ürünün geldimi? 50 adet gözüküyor,bir üründen 5 taneden fazla alındığında ticariye giriyor normalde.
Hocam ürünüm geldi konuyu açtıktan 5 gün sonra. Ama cevaplarınız için teşekkür ederim.Ptt ile geliyor hocam ürün Türkiye'ye girdiğinde yani PTT Teslim aldığında telefonunuza mesaj gelir Çinli adamın ismi yazar ve barkod numarası yazar sizin yapmanız gereken bir şey Yok evinize gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada kargonuz tam onaylanmadi gümrük kontrolünden gecicek