Neler Yeni

Aliexpressten ürün alıp amazondan satmak

Atyxah

80+ Silver
Ordan al sat yapsam yapabilir miyim yaşım küçük ama gerçekten para kazanacaksam abim 19 yaşında resmi işleri o halledebilir haricinde sadece amazona ğrün ekleyip biri sipsriş verince aliexpressten evime getirip ona göndersem çok mu geç olur

Yoksa aliexpressten alıp evime getirip elimde varken amazona mı koymalıyım

Alıcıya gönderirken sadece yurtiçi,aras vb yerlere mi bırakacağım nasıl yapabilir yapabilir miyim kazanır mıyım

2 dolara limon sıkacağı alıp 5 dolara felan satsam nasıl olur tek bir ürün mü yapayım yoksa çok ürün mü yapayım yoksa başlangıçta 1 ürün sonra devam ederse artırayım mı bu işi yapan biri var mı

Teşekkürler 😃

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

José Mourinho

80+ Silver
Müşteri olsam iptal ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonu tosuncuk gibi olmasında
Olmaz Casper la anlasma yapar on milyon tane bilgisayar alır baska baska gmail lerden satıs yapar sak çiftlik bank kuruldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ordan al sat yapsam yapabilir miyim yaşım küçük ama gerçekten para kazanacaksam abim 19 yaşında resmi işleri o halledebilir haricinde sadece amazona ğrün ekleyip biri sipsriş verince aliexpressten evime getirip ona göndersem çok mu geç olur

Alıcıya gönderirken sadece yurtiçi,aras vb yerlere mi bırakacağım nasıl yapabilir yapabilir miyim kazanır mıyım

2 dolara limon sıkacağı alıp 5 dolara felan satsam nasıl olur tek bir ürün mü yapayım yoksa çok ürün mü yapayım yoksa başlangıçta 1 ürün sonra devam ederse artırayım mı bu işi yapan biri var mı

Teşekkürler 😃
Lan sende benim ekran kartı var

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Daha ayrıntılı okuyacağım konunu yaşın küçük olduğu için hevesli olman çok normal ve aslında bir o kadarda güzel bir şey ama maalesef düşünüldüğü kadar zor olmasa da, göründüğü kadar da kolay olmuyor bu işler gerçekten uğraşman gereken ve belirli sorumlulukların olması gerekiyor ama senin yaşına ve tecrübesizliğine uygun olanda iş ve al sat modelleri var, aliexpress, amazon, trendyol bunlar bir üst katmandalar.
Benim sana önerim sana en uygun iş modeli C2C yani consumer to consumer birazcık araştırıp bununla başlamanı tavsiye ederim ayrıca aliexpressden getirdiğin ürünleri bu iş modeliyle yine satabilirsin ama c2c platformlarında türkiye için en güzel örnekler letgo, dolap vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Krakers8181

Teşekkürler 😃
Bu gidişle yeni uygulama çıkarırsın kazıkkazankart bence tutar.

yerçileği

80+ Bronze
Daha ayrıntılı okuyacağım konunu yaşın küçük olduğu için hevesli olman çok normal ve aslında bir o kadarda güzel bir şey ama maalesef düşünüldüğü kadar zor olmasa da, göründüğü kadar da kolay olmuyor bu işler gerçekten uğraşman gereken ve belirli sorumlulukların olması gerekiyor ama senin yaşına ve tecrübesizliğine uygun olanda iş ve al sat modelleri var, aliexpress, amazon, trendyol bunlar bir üst katmandalar.
Benim sana önerim sana en uygun iş modeli C2C yani consumer to consumer birazcık araştırıp bununla başlamanı tavsiye ederim ayrıca aliexpressden getirdiğin ürünleri bu iş modeliyle yine satabilirsin ama c2c platformlarında türkiye için en güzel örnekler letgo, dolap vs.
mantıklı fakat mesela ne alınıp satılabilirki aliexpressten alıp türkiyede karla satılcak bir şey yok yani fiyatlar çok farketmiyor 5-10tl oynuyor

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
mantıklı fakat mesela ne alınıp satılabilirki aliexpressten alıp türkiyede karla satılcak bir şey yok yani fiyatlar çok farketmiyor 5-10tl oynuyor
Ben kendim bu iş modellerini kullanmıyorum çünkü gerçekten aliexpressden siparişini verip beklemek o sırada bu iş planını yürütmek bunlara ayırıcak pek vakit bulamıyorum lakin en düşük bütçeli iş modelleri bunlardır,
Ama aliexpressde uygun olmaması gibi bir algı çok yanlış, nadir veyahut belirli başlı ürünlerin fiyatları yüksektir şuan incelemiyorum ama yapıcak insan zaten küçük bütçe ile küçük ürünlerde bu işlemi yapıcaksa zamanında toptan vs alıcak olsan dahi tanesi vergi ve gümrük sıkıntıları o zaman çok sıkıntı olmadığı için 0,33-0,43 arası satılan piercing o zaman türkiye de 35-40 lira idi şuan 1,20-2,50 arası satılan aynı piercing burada yine 45-50 tl arası alıcı bulabiliyor yani ekonominin bu kadar tutarsız olmasından dolayı tl bazında daha çok kazanmış gibi gözüksende dolar bazında zarardasın yinede kar her zaman bir şekilde var ve bir yerlerden başlamak lazım.

Top Bottom