X xa1res 80+ Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim mete dugan 8 Ağustos 2024 #1 alıntı ve taslağı kullanmak istiyorum ancak ss leri nereye kaydettiğini bi türlü bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olursa çok güzel olur
alıntı ve taslağı kullanmak istiyorum ancak ss leri nereye kaydettiğini bi türlü bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olursa çok güzel olur
Necromancerr 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,878 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,274 Konum Night City İsim Emre Discord necromancerr 8 Ağustos 2024 #2 xa1res yazmış: alıntı ve taslağı kullanmak istiyorum ancak ss leri nereye kaydettiğini bi türlü bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olursa çok güzel olur Devamı için tıklayın...
xa1res yazmış: alıntı ve taslağı kullanmak istiyorum ancak ss leri nereye kaydettiğini bi türlü bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olursa çok güzel olur Devamı için tıklayın...
A AlevFırtınası 80+ Silver Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 2,015 Dahası Reaksiyon skoru 513 İsim Alev Fırtınası 8 Ağustos 2024 #3 C:\Users\Adın\Pictures\Screenshots Windows + shift + s hiçbir yere kaydetmez, sadece panoya kopyalar ctrl + v ile yapıştırabilirsin. Bu yüzden de 3. parti programlar kullanıyoruz zaten. Win + prtsc tam ekran alır kaydeder.
C:\Users\Adın\Pictures\Screenshots Windows + shift + s hiçbir yere kaydetmez, sadece panoya kopyalar ctrl + v ile yapıştırabilirsin. Bu yüzden de 3. parti programlar kullanıyoruz zaten. Win + prtsc tam ekran alır kaydeder.
X xa1res 80+ Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim mete dugan 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 teşekkür ederim