Neler Yeni

Alırım Bir Hayırlı Olsun Da 2 :)

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yok kardeşim bende sana bir şey demedim yanlış anlaşılma olmasın Windows kurduktan sonra deneyimlerimi söyleyip almak isteyen arkadaşlarda soru işareti bırakmamak 😊
Nerede oturuyorsun bende almak istiyorum ama kargo süreci uzunmuş duyduğuma göre.

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Nerede oturuyorsun bende almak istiyorum ama kargo süreci uzunmuş duyduğuma göre.
Kardeşim Ankara’da oturuyorum 04.07 tarihinde sipariş verdim 10.07 de ise Kargo elime ulaştı alırken xpx 240 GB ssd ve 1 tb hard disk aldım ve izlemlerimle stok soğutucu iyi soğutmadığı için t6 ultra aldım w10 kurulumu yapıp ve güncellemeleri gözden geçirdikten sonra sistemi teste sokacam

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Kardeşim Ankara’da oturuyorum 04.07 tarihinde sipariş verdim 10.07 de ise Kargo elime ulaştı alırken xpx 240 GB ssd ve 1 tb hard disk aldım ve izlemlerimle stok soğutucu iyi soğutmadığı için t6 ultra aldım w10 kurulumu yapıp ve güncellemeleri gözden geçirdikten sonra sistemi teste sokacam
Bende Ankara’da oturuyorum alsam mı acaba bilemedim.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Beklemede kal ben bir test yapıyım sonra sana öneride bulunuyum kardeşim hafta sonu yazarım bir şey olmazsa
Özelden fln herhangi bir yerden bilgi verirsen müteşekkir olurum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RxQ1
Top Bottom