Alman Vatandaşlığı Hakkında Soru

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Dostlar selamlar,benim dedemin kız kardeşi alman vatandaşlığı bulunuyor.Yani halam oluo sanırım.Annem öyle dediğine göre pek bu şeylerden anlamam neyse konuya dönelim.Ben şimdi onun sayesinde vatandaşlık falan alabiliyor muyum var mı böyle bir imkan bence yokturda meraktan sordum a tutarsa bile biri varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

Dostlar selamlar,benim dedemin kız kardeşi alman vatandaşlığı bulunuyor.Yani halam oluo sanırım.Annem öyle dediğine göre pek bu şeylerden anlamam neyse konuya dönelim.Ben şimdi onun sayesinde vatandaşlık falan alabiliyor muyum var mı böyle bir imkan bence yokturda meraktan sordum a tutarsa bile biri varsa yardımcı olursanız sevinirim :)
Alamazsın sadece seni oraya gezmek için davet edebilir

Simülasyondan kaçamadın😎
bir yolu var evlat 1 sene sonra ustalık belgesi alıcam kaynakçı olarak onla başvuru falan aparız oluyomuş sanırım belki tutar o da olmazsa çalışıp artık 3 senede bi clio alırım

Seni yanında tutabileceği kadar parası varsa alabiliyor diye biliyorum mesela bu benim yanımda kalacak vs diye ama almanya kolay vatandaşlık vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri