2 bin Euro civarı yani asgeri ücreti aman aman çok kaliteli yaşam olmaz ama türkiye göre iyi yaşar bence.ne kadar çalışacakları belli mi ?
2 bin Euro civarı yani asgeri ücreti aman aman çok kaliteli yaşam olmaz ama türkiye göre iyi yaşar bence.ne kadar çalışacakları belli mi ?
yaşarlar ona lafım yok. sadece ne kadar çalışacaklar diye sordum merak ettiğimden.2 bin Euro civarı yani asgeri ücreti aman aman çok kaliteli yaşam olmaz ama türkiye göre iyi yaşar bence.
2500 euroya Türkiye'den çok daha iyi yaşarsın emin olAlmanya da ezik gibi yaşayacaksınız bilginiz olsun.
ben paradan bahsetmedim. ırkçılığın hiç olmadığı bir ülke mi .d komiksin cidden bak işine.2500 euroya Türkiye'den çok daha iyi yaşarsın emin olbilginiz yoksa yorum yapıp insanları yanıltmayın bu tarz konularda 1.5 yıl yaşadım Almanya'da 2500 Euro'ya Türkiye'den kat ve kat iyi yaşarsın emin ol
Hele hele ırkçılığın hiç olmadığı bir ülkede yükselirsinde
Keyfin için çektiğin çile seni pişman ediyorsa![]()
Yaşadıysan gel söyle ? Hayatınızda gitmediğiniz yerler hakkında bu tarz yorumlar yapmayın ''neredeyse hiç olmadığı'' yazıyor ayrıcaben paradan bahsetmedim. ırkçılığın hiç olmadığı bir ülke mi .d komiksin cidden bak işine.
yaşadım hocam. boşver tartışmaya gerek yok. birbirimizi kırmayalım. gitmek isteyen gider ona kalmış. hayatında başarılar.Yaşadıysan gel söyle ? Hayatınızda gitmediğiniz yerler hakkında bu tarz yorumlar yapmayın ''neredeyse hiç olmadığı'' yazıyor ayrıca''
Tamam sen burda kral gibi yaşaAlmanya da ezik gibi yaşayacaksınız bilginiz olsun.
Doğru şimdi adam haklı her evde 12900ks 3090ti sistem var yani her evde 13 pro Max var 10 taneTamam sen burda kral gibi yaşa
Gitmeyin diyen yok. Adamlar sizi köle gibi çalıştırıp fazla bir şekilde ırkçılık yapacaklar. Senin yaşın kadar almanyada yaşadık. Boş boş konuşmayın şurda .Tamam sen burda kral gibi yaşa
3090tı lüks göstergesi mi ? Cidden çok boşsunuzDoğru şimdi adam haklı her evde 12900ks 3090ti sistem var yani her evde 13 pro Max var 10 tane
Bu arada adamlar sizin kadar lüks düşkünü değil. En yüksek modeli değil, lazım olan modeli alıyorlarGitmeyin diyen yok. Adamlar sizi köle gibi çalıştırıp fazla bir şekilde ırkçılık yapacaklar. Senin yaşın kadar almanyada yaşadık. Boş boş konuşmayın şurda .
Mesaj otomatik birleştirildi:
3090tı lüks göstergesi mi ? Cidden çok boşsunuz
Evet belki çok çalıştıracaklar. En azından verecekleri para ile istediği şey alınabilecek diye düşünüyorum
Çalışma süreleri önemli.
Almanya'da 38 saat olmakla beraber aynı süreyi geçmezse gayet güzel.
Evini de onlar veriyor.
O bilgilere göre haftalık 45 saat civarı ediyor.ne kadar çalışacakları belli mi ?
gidilebilir aslında. ama ben gideceğimi sanmıyorum.O bilgilere göre haftalık 45 saat civarı ediyor.