Neler Yeni

Almanya'dan Laptop getirtmek

no-name

80+ Silver
Almanya'dan bir akrabamın yanında laptop getirtsem trye göre daha ucuz olur mu? Veya ülkeye girişte falan herhangi bir sıkıntı yaşanır mı? Huawei matebook d16 tarzı laptop istiyorum.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
Almanya'dan bir akrabamın yanında laptop getirtsem trye göre daha ucuz olur mu? Veya ülkeye girişte falan herhangi bir sıkıntı yaşanır mı? Huawei matebook d16 tarzı laptop istiyorum.
tabi ki daha ucuza gelir bi sıkıntı olmaz getirmesinde

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam babam 2 yil önce getirdi. Kutusundan çıkarıp getirdi.Ticaretini mi yapıyorsun diye soruyorlarmış.Oda kutusundan çıkardığı için kendi cihazim demiş bir sorun olmadı.

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
media markt olabllir
Hocam acaba almanyadaki hangi mağazalardan araştırmalıyım fiyatları
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutusundan çıkarman lazım orda

no-name

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam babam 2 yil önce getirdi. Kutusundan çıkarıp getirdi.Ticaretini mi yapıyorsun diye soruyorlarmış.Oda kutusundan çıkardığı için kendi cihazim demiş bir sorun olmadı.
Ülkeye girerken herhangi bir şey istemediler değilmi
Hocam siz hangi mağazadan aldınız ve almanyadan önerdiğiniz fiyat araştırması yapabileceğim mağaza var mı ve uyguna geldi mi sizin aldığınız ne kadar uyguna geldi

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Murat GH
Taktik vereyim çok basit olur. Kutusundan çıkartsın. Bir kaç yerine basit temizlenip çıkan sticker yapıştırsın. Tamamdır. Gümrüklerde kullandığım bilgisayar derse sorun çıkmaz. Kıl birine denk gelirse bir kaç oyun program kurması daha da iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unuttum aman diyeyim gümrüğe kayıt ettirmesin. Tekrar gümrükten çıkarken sorma ihtimalleri çok yüksek oluyor. Bilgisayara durduk yere gümrük ödenmesin yada gümrükte kalmasın.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ülkeye girerken herhangi bir şey istemediler değilmi
Hocam siz hangi mağazadan aldınız ve almanyadan önerdiğiniz fiyat araştırması yapabileceğim mağaza var mı ve uyguna geldi mi sizin aldığınız ne kadar uyguna geldi
Hocam babam Katar'dan getirdi.Gorev için gitmişti Almanya'ya girişi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,690
Üyeler
163,369
Son üye
GivanS
Top Bottom