Neler Yeni

Almanya'dan Series S getirtilir mi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Türkiye'den Alırsam yaklaşık 10000 tl tutuyor ve bunu karsilayabilecek kadar fazla gelirim yok lise 2 öğrencisiyim her zaman para kazanamiyorum calisma imkani her zaman olmuyor bu yüzden yurtdışı cihaz getirtmeyi düşünüyorum, her yaz almanyadaki teyzemler buraya yollarlar nenemi, Duyumlarıma göre Almanya'da Xbox series s 250 euroymuş. Türk lirası bazına vurursak 5.000 tl ediyor. tek eksiği sanırım tr garantisi ama artık bilemiyorum fiyat farkı cok fazla. sizce bir sorun çıkar mı hava alanında vesaire ne kadar masraf cikarirlar yardimci olursaniz sevinirim.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Arkadaşlar Türkiye'den Alırsam yaklaşık 10000 TL tutuyor ve bunu karsilayabilecek kadar fazla gelirim yok lise 2 öğrencisiyim her zaman para kazanamiyorum calisma imkani her zaman olmuyor bu yüzden yurtdışı cihaz getirtmeyi düşünüyorum, her yaz almanyadaki teyzemler buraya yollarlar nenemi, Duyumlarıma göre Almanya'da Xbox series s 250 euroymuş. Türk lirası bazına vurursak 5.000 TL ediyor. tek eksiği sanırım tr garantisi ama artık bilemiyorum fiyat farkı cok fazla. sizce bir sorun çıkar mı hava alanında vesaire ne kadar masraf cikarirlar yardimci olursaniz sevinirim.
Bende Mercedes S kasa getirticeksin sandim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,665
Üyeler
164,359
Son üye
ezioTR
Top Bottom