1 yıl zorunlu hazırlık dil için mı oluyor
Almanya'da Üniversite Eğitimi | GKR Yurtdışı Eğitim
Almanya Üniversite Eğtiimi, kabul şartları ve ücretleri hakkında detaylı bilgiler
www.gkredu.com
1 yıl zorunlu hazırlık dil için mı oluyor
detay bilgi verebilirsen sevinirim acaba ben konsoloslugu arasam gerekli olan bütün belgeleri söylerler miÇok klasik şeyler istiyorsun, cidden hiçbir detaya girmemişsin ki.
Benim bildiğim Almanya nereden geldiğini göz etmeksizin 1 yıl zorunlu hazırlık veriyor bölüm diline göre.
200K sıralama yapıp Almanya'ya uçabiliyor olsak emin ol türk kalmaz.
Şu an mülteci sınıfında bir ülke olduğumuzdan her şey daha da zorlaştı.
Konsolosluk değil de Almanya'da üniversite okumanı sağlayacak kurumlardan danışmanlık alabilirsin. Instagram sayfalarından falan alma onlar aşırı pozitif her haltı ben yaptım ben ben ben diye deliren tipler. Kanada için hiçbir bilgimiz yokken Kanada Kültür aracılığıyla her şeyi öğrendik en basit örneği ve Almanya'da bunu yapan daha fazla kurum mevcut.detay bilgi verebilirsen sevinirim acaba ben konsoloslugu arasam gerekli olan bütün belgeleri söylerler mi
yazılıma gerçekten baya ilgim var sadece su an yks sınavına hazırlandıgım için çok odaklanamıyorumYazılıma ilgin var mı ? Oraya gitsen bile ilgin yoksa boşuna gitmiş olursun.
Almanya'da üniversite okumanı sağlayacak kurumlar nelerdir acaba nereden bulabilirimKonsolosluk değil de Almanya'da üniversite okumanı sağlayacak kurumlardan danışmanlık alabilirsin. Instagram sayfalarından falan alma onlar aşırı pozitif her haltı ben yaptım ben ben ben diye deliren tipler. Kanada için hiçbir bilgimiz yokken Kanada Kültür aracılığıyla her şeyi öğrendik en basit örneği ve Almanya'da bunu yapan daha fazla kurum mevcut.
Bilmiyorum. 18 yaşında olup Google ve yorum okumayı bilme yeteneğine sahip olan tek varlık ben değilim.yazılıma gerçekten baya ilgim var sadece su an yks sınavına hazırlandıgım için çok odaklanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanya'da üniversite okumanı sağlayacak kurumlar nelerdir acaba nereden bulabilirim
baktım da tam bulamadım sadece bilip bilmediğimi sordum böyle tepki vermene gerek yoktu yinede verdiğin bilgiler için teşerkür ederimBilmiyorum. 18 yaşında olup Google ve yorum okumayı bilme yeteneğine sahip olan tek varlık ben değilim.
Bu tarz şeyler için her zaman ekşiyi kullanıyorum. Şaka değil, bir ürün firma yorumu olduğunda ekşiye de göz atıyorum oradaki insanların bazıları bilgilendirici bazıları benden de kötü. Almanya'da okuyan arkadaş bulabilirsin, çok zor değil.baktım da tam bulamadım sadece bilip bilmediğimi sordum böyle tepki vermene gerek yoktu yinede verdiğin bilgiler için teşerkür ederim
almanyada kuzenim var okuyan sıkıntı değil burdan gidip okuyan bulmam lazımBu tarz şeyler için her zaman ekşiyi kullanıyorum. Şaka değil, bir ürün firma yorumu olduğunda ekşiye de göz atıyorum oradaki insanların bazıları bilgilendirici bazıları benden de kötü. Almanya'da okuyan arkadaş bulabilirsin, çok zor değil.
Ekşicilere sor dedim, sosyal medyadaki ben ben diyenler de her şeyi basitmiş gibi gösterse de onlara da sorabilirsin. Facebook grupları var onlara sorabilirsin. 1 dakika da 3 yöntem söyledim ve araştırma yapmadım genelleme, araştırınca daha resmi kurumlar karşına çıkar.almanyada kuzenim var okuyan sıkıntı değil burdan gidip okuyan bulmam lazım