Takip rez yazmak yerine konu başlığının altındanki takip yazısına basabilirsintakip rez bende merak ediyorum.
sanırım windows 11 le alakalı bende güncelledikten sonra böyle olduAlt tab atacağım zaman sadece açık olan uygulama gözüküyor masaüstü sekmesi yok. Direkt masaüstüne alt tab atmak istiyorum nasıl düzeltebilirim bunu?
Alıntıyı görüntüle
win10 kullanıyorum iyi desanırım windows 11 le alakalı bende güncelledikten sonra böyle oldu
işten anlayan adam yokmu çözsün yawin10 kullanıyorum iyi de
bekliyorum illa ki çıkar anlayan birisiişten anlayan adam yokmu çözsün ya
alt tab atarken masaüstüne gidebileceğim bir yöntem yok mu? Sadece windows + d kısayolu ile mi yapılıyorwindows + d kısayolu ile masaüstüne gelebilirsin
oyundayken orası yok maalesef ben direkt oyundayken alt tab atarak masaüstüne gitmeyi istiyordum ama sanırım tek yöntemi var win + d kısayoluAlıntıyı görüntüle
Bildirim sekmesinin sağındaki çizgiye basınca da masaüstüne atıyor, alternatif olarak düşünebilirsin.
sadece oyun sekmesi açıkken olmuyoAlıntıyı görüntüle
Bildirim sekmesinin sağındaki çizgiye basınca da masaüstüne atıyor, alternatif olarak düşünebilirsin.
evet bastım zaten ama yazasım geldi. siz haklısınız konuda boşu boşuna kalabalık yapıyorum kusura bakmayın.Takip rez yazmak yerine konu başlığının altındanki takip yazısına basabilirsin