ALT+TAB Süresi Çok Uzun

gameay

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar, Oynadığım bütün oyunlarda alt+tab süresinde sıkıntı yaşıyorum. Csgo oynarken alt+tab yapmak 10 saniye civarı oluyor, sistemim gayet yeterli. Ayrıca sadece csgo'da değil. Lol-ets2 gibi birsürü oyunda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Windows ssd'de kurulu, bütün oyunlar hdd kurulu bundan kaynaklı olabilirmi?

Galiba bundan kaynaklı çünkü benim oyunlarımda hdd de kurulu bende alt tab süresinde en az 10 sn bekliyorum.

Benim GTA gibi yüksek oyunlarım HDD ye kurulu ancak 2 saniyede alta alabiliyorum.

steam den başlatma seçeneğine -d3d9ex yaz ve masaüstü çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünü aynı yap

Başka bir sorun olmalı. Ancak bilemiyorum.

steam den başlatma seçeneğine -d3d9ex yaz ve masaüstü çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünü aynı yap
Hayır o gecikme gibi değil, çünkü ikisininde çözünürlüğü aynı yani oyuna girip çıkınca çözünürlük değiştirdiği için geç açılmıyor. Başka bir nedeni olmalı.

Hayır o gecikme gibi değil, çünkü ikisininde çözünürlüğü aynı yani oyuna girip çıkınca çözünürlük değiştirdiği için geç açılmıyor. Başka bir nedeni olmalı.
Steam başlatma seçeneğine -d3d9ex yazarsan büyük oranda iyileşir

Monitörüm 1920x1080 bütün oyunlarıda 1920x1080 oynuyorum csde dahil, ondan olmaz diye düşünüyorum.

Merhabalar, Oynadığım bütün oyunlarda alt+tab süresinde sıkıntı yaşıyorum. Csgo oynarken alt+tab yapmak 10 saniye civarı oluyor, sistemim gayet yeterli. Ayrıca sadece csgo'da değil. Lol-ets2 gibi birsürü oyunda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Windows ssd'de kurulu, bütün oyunlar hdd kurulu bundan kaynaklı olabilirmi?
sen buralarda mıydın bakalım tanıdın mı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driverların güncel mi bide arka planda ekstra çalışan uyg var mı

Unlost abimin pc hızlandırma videosunu izle ve aynılarını yap hem fps yükselir hem pc hızlanır.

Hepsini yaptım hiçbir etkisi olmadı (.

Kanka her şey güncel arkada çalışan sadece Discord oluyor.

Hepsini yaptım hiçbir etkisi olmadı (.

Kanka her şey güncel arkada çalışan sadece Discord oluyor.
değişiklik yaparken oyun açık değildi diymi?

Geri