Shinoa Hiragi
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
İnternetimi Türknete taşıyacağım alt yapım var ama gözükmediği için taşıyamıyorum ne yapmam gerek?
Comnetten geçeceğimi belirtsem 2 ay ücretsiz kullanabilirim dimi ?Var olan internetini tasiyacakdan hizmet numarani turknete ver o şekilde taşırlar
evet anlaşmaları var comnet paneline gir orada hizmet numaran var onu verip geçeceksin. bende comnet kullanıyordum sorguladığımda altyapı gözükmüyordu ancak hizmet numaram ile millenicom'a sorunsuz şekilde geçiş yaptım. 90 gün geçmemişse geçiş yapamazsın amaComnetten geçeceğimi belirtsem 2 ay ücretsiz kullanabilirim dimi ?
90 gün olayı comnet tarafından kaldırıldı.evet anlaşmaları var comnet paneline gir orada hizmet numaran var onu verip geçeceksin. bende comnet kullanıyordum sorguladığımda altyapı gözükmüyordu ancak hizmet numaram ile millenicom'a sorunsuz şekilde geçiş yaptım. 90 gün geçmemişse geçiş yapamazsın ama
harbimi ya üzüldüm valla kuzenim geçeli 90 gün olmadığı için iptal edip tekrar başvuru yaptık. şans artık yapcak bişey yok90 gün olayı comnet tarafından kaldırıldı.