Neler Yeni

Altın Dolar Euro gene ne için bu kadar artıyor

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Artık kendime değil ülkemin haline acıyorum dolar 7yi aştı euro 8.30 altın desen gramı 440ı aştı 6ayın cari açığı 20milyar dolar acilen ülkemiz tüketim ülkesi olmayı bırakıp üretim sanayi ülkesi olmamız geliyor bu kadar dışa bagimli olarak devam edersek sonumuz pek iyi değil gibi :cry:

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum fakat biz buz dağının görünen ve bilinen kısmı ile ilgili konuşuyoruz. Bu buz dağının görünmeyen ve bilinmeyen kısmı var. İşte o görünmeyen kısmını sadece devletin başındaki insanlar görüyor. Devletlerarası birçok gizli anlaşmalar oluyor ve bu bize böyle yansıyor. Mesela 1960’larda Amerika Türkiyeye jüpiter füzelerini yerleştirdi ve bundan halkın 2000’lerde haberi. Diyeceğim o ki bilmediğimiz çok şey var.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
en azından alınan sistemlerin değeri düşmüyor bu neden fiyatı düşmüş diye üzülmüyorsun (dolar düşse fiyatlar düşeceği için dolar yüksekken aldıgın sistem dolar düşünce fiyatlar düşeceği için üzülürsün Her şerde bir hayır vardır

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
milletimiz kolay para kazanma derdinde bir işe yatirim yapıyorlar hemen getiri bekliyorlar iş adamlari bile kredi çekip betona gömüyor veya altın,döviz en zenginleri bile kısa yoldan para kazanma derdinde he yatırım yapanlar var ama bu söylediğim güruh onların işinide b*kluyor kısaca Türkiye'de bu kafa devam edene kadar her 30 yılda ekonomik kriz çıkar bunu biz bunlara anlatınca ise kıskanç veya vatan haini oluyoruz

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Artık kendime değil ülkemin haline acıyorum dolar 7yi aştı euro 8.30 altın desen gramı 440ı aştı 6ayın cari açığı 20milyar dolar acilen ülkemiz tüketim ülkesi olmayı bırakıp üretim sanayi ülkesi olmamız geliyor bu kadar dışa bagimli olarak devam edersek sonumuz pek iyi değil gibi :cry:
Her gün aynı konudan en az 4 tane açılıyor tamam biliyoruz hocam ülke çok kötü ama daha böyle konu açmayın lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,079
Üyeler
167,243
Son üye
rocco9090
Top Bottom