Neler Yeni

Altın'ın yıl sonuna kadar 550TL olması bekleniyor

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yıl sonuna kadar gram altının 535 ile 550TL arasında; çeyrek altının da 950 ile 1000TL arasında olması bekleniyor arkadaşlar.

Altın'ın yükselişini fırsat bilen Dünya'daki bir çok ülke para basımlarını arttırdı.
Ülkeler basılan bu paralarla altın rezervleri satın alıyor.
Ertaç İnanoğlu, Çin'in çok yüklü miktarda para basarak Dünya'daki altın rezervlerini topladığını belirtti.
Bugünki yükselişin birinci nedeni olarak da bu gösteriliyor. Yükselişin devam edeceği belirtiliyor.

Ama merak etmeyin Türkiye şuan Dünya'da en çok altın rezervine sahip ülkelerden birisi durumunda.
Altın'ın yükselişi devletimizin her ne kadar yararına olsa da, halk pek memnun değil.
Türkiye'de altın fiyatları ancak Merkez Bankası'nın altın ihrac etmesiyle düşebilir.
Dünya'da tüm ülkelerin altın rezervi yaptığı bir dönemde, merkez bankası elindeki bu değerli kozu bırakmaz gibi duruyor.
Yani altın fiyatları yıl sonunda tahmin edilen miktarın üstünü bile görebilir.

Evi, arabayı, sistemi satıp altına yatırım yapma zamanı.
GTX 1660S'li sistemimi satışa koyuyorum, parayı altına çevirip RTX'li sistem toplarım yıl sonunda. 😁

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Yıl sonuna kadar gram altının 535 ile 550TL arasında; çeyrek altının da 950 ile 1000TL arasında olması bekleniyor arkadaşlar.

Altın'ın yükselişini fırsat bilen Dünya'daki bir çok ülke para basımlarını arttırdı.
Ertaç İnanoğlu, Çin'in çok yüklü miktarda para basarak Dünya'daki altın rezervlerini topladığını belirtti.
Bugünki yükselişin birinci nedeni olarak da bu gösteriliyor. Yükselişin devam edeceği belirtiliyor.

Ama merak etmeyin Türkiye şuan Dünya'da en çok altın rezervine sahip ülkelerden birisi durumunda.
Altın'ın yükselişi devletimizin her ne kadar yararına olsa da, halk pek memnun değil.
Türkiye'de altın fiyatları ancak Merkez Bankası'nın altın ihrac etmesiyle düşebilir.
Dünya'da tüm ülkelerin altın rezervi yaptığı bir dönemde, merkez bankası elindeki bu değerli kozu bırakmaz gibi duruyor.

GTX 1660S'li sistemimi satışa koyuyorum, parayı altına çevirip RTX'li sistem toplarım yıl sonunda. 😁
Ben de kaçakçılığı giricem kendimi kaçıram rambonun yanına gidiyorum fiyuv @Rambo_87

Hahacıoğulları

80+ Bronze

Aynen bende düşünmüyor değilim 2.500₺ ile asus tuf evo 5600xt aldım satmayı düşünmedim değil ama yatırımı altın yerine gümüşe yapardım

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Bol bol Thief Simulator oynamam gerekecek.

Petrichor

80+ Silver
şuanda para yok olsa alırdım ya 2 çeyrek vardı 630 dan aldım onlarla takılırız artık

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
400 iken yatırım yapsak mı diye düşünüyordum.
Daha çıkmaz herhalde dedik, 410 oldu azalır dedik.
440 oldu dedim yuh, görünüşe göre artacak.
Gittik yatıralım dedik, cidden dediğin gibi 550 olursa. 30000 TL kârdayım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
400 iken yatırım yapsak mı diye düşünüyordum.
Daha çıkmaz herhalde dedik, 410 oldu azalır dedik.
440 oldu dedim yuh, görünüşe göre artacak.
Gittik yatıralım dedik, cidden dediğin gibi 550 olursa. 30000 TL kârdayım.
440'da yatırım yapman iyi olmuş.
Ben de senin gibi oldum.
420 civarında korka korka ufak bir yatırımın ardından;
440 olunca uyandık.
Şuan 460 oldu bile.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ons Altın'da 1963 üzeri günlük kapanışların devamı ile yükseliş trendinde bozulma yok. Bakalım nereye kadar gidecek.
-
Altın Gümüş Rasyosu Fibonacci geri çekilme seviyeleri..

Türkçesi: Bir kesim Emtia yatırımcısı önümüzdeki süreçte Altın'da beklemek yerine, gümüşe geçmeyi tercih edebilir...
EenBvV8XgAA_qeG.png

Ama gümüş kazandıracağına kazandırdı zaten bakalım ne olacak.

IGroot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Yusuf İslam Dağtaş
1000TL ile almak mantıklımıdır? 1 çeyrek ediyor galiba.

Top Bottom