Neler Yeni

Altta Listelediğim Sistem Nasıl? Ekipmanlar iyi mi?

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
neden 1tb ssd yerine 500 ssd ve 1tb HDD 1tb ssd bence yeterli en azından her şey hızlı olur
hard disklerde içerideki katı cisime veri depolanırken yani mekanik bır yazma olayı var ama ssdde elektronik aksama bu yazılır ve her zaman için mekanik yöntemler daha dayanıklıdır verecen 1200 tlyi o ssdye 3-4 seneye arza verme ihtimali %50 ama hardiskte böyle bir durum yok

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Özetle ben SSD Yi SX8200 PRO Mu yapem he?

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
hard disklerde içerideki katı cisime veri depolanırken yani mekanik bır yazma olayı var ama ssdde elektronik aksama bu yazılır ve her zaman için mekanik yöntemler daha dayanıklıdır verecen 1200 tlyi o ssdye 3-4 seneye arza verme ihtimali %50 ama hardiskte böyle bir durum yok
SSD 3-4 Yılda GG Olmaz F basmazlar agam bu yanlış

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Teşekkür ederim :) İlginiz için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özetle sen benim attığım sistemi al hocam.
Hocam Sisteminiz fişek özeniniz için teşekkür ederim. Düşünürüm ancak ben bu sistemi alınca 5-6 yıl hiçbir şey ilave etmeden kullanacağım. Parçaları bu yüzden böyle seçtim. Bende RGB Kullanmayarak 11.5k ya sistem yaparım. Basit SSD Yi düzelteceğim sayenizde kötü SSD almıyorum. Bunun için zaten ayrıca teşekkür ederim. Yani görünüm+Performans için topluyorum bu sistemi. Sizinki Sadece performans olayında. Görünüm önemli mi kimisine evet kimisine hayır. Ama ben 12 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum ablalırmdan sırayla bana ve hepsi PC Aldı sıra bende ve bende hakkımı güzel kullanmak istiyorum. (DESTAAAAAAAAAAAĞN!)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Teşekkür ederim :) İlginiz için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Sisteminiz fişek özeniniz için teşekkür ederim. Düşünürüm ancak ben bu sistemi alınca 5-6 yıl hiçbir şey ilave etmeden kullanacağım. Parçaları bu yüzden böyle seçtim. Bende RGB Kullanmayarak 11.5k ya sistem yaparım. Basit SSD Yi düzelteceğim sayenizde kötü SSD almıyorum. Bunun için zaten ayrıca teşekkür ederim. Yani görünüm+Performans için topluyorum bu sistemi. Sizinki Sadece performans olayında. Görünüm önemli mi kimisine evet kimisine hayır. Ama ben 12 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum ablalırmdan sırayla bana ve hepsi PC Aldı sıra bende ve bende hakkımı güzel kullanmak istiyorum. (DESTAAAAAAAAAAAĞN!)
Hocam benim attığım sistem daha ışıklı ve görüntüsü daha iyi hem daha performanslı.
Haberiniz olsun, neden böyle dediniz ki? :D

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İçimden geldi bazen iç dökecek biri gerekiyor :)
Hocam " Yani görünüm+Performans için topluyorum bu sistemi." demişsin.
Benim attığımda beğenmediğin ne idir? Hepsi ışıklı ve daha performanslı sayılır.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Hocam " Yani görünüm+Performans için topluyorum bu sistemi." demişsin.
Benim attığımda beğenmediğin ne idir? Hepsi ışıklı ve daha performanslı sayılır.
Şahsen kasayı beğenmedim ve (LİNÇ GELİYOR) MSİ RTX 2070 Super Gaming Trio değilde İnno3D yi tercih ederim (benim seçtiğim) hadi linçleyin beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,655
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom