Neler Yeni

Altyapı Bulunmuyor mu

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
Merhabalar,milleni'e taşınmayı düşünüyordum altyapı sorgulaması yapayım dedim,fakat yaptıktan sonra altyapının olmadığını gördüm :D
gerçekten yok mu,yoksa bir hata filan mı? çünkü şuan bağlı bir internetimiz bulunuyor.
1617890488187.png

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Merhabalar,milleni'e taşınmayı düşünüyordum altyapı sorgulaması yapayım dedim,fakat yaptıktan sonra altyapının olmadığını gördüm :D
gerçekten yok mu,yoksa bir hata filan mı? çünkü şuan bağlı bir internetimiz bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
Boş port yoktur. Eğer halihazırda kullandığınız bir internet varsa milleniye başvurabilirsiniz. Onlar port taşıma yapabiliyor.

Excator23cm

80+ Gold
Umarım saece port yoktur eğer merkez biryerde iseniz büyük ihtimal sorun porttur.

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş port yoktur. Eğer halihazırda kullandığınız bir internet varsa milleniye başvurabilirsiniz. Onlar port taşıma yapabiliyor.
evet,hali hazırda türk telekom'u kullanıyoruz fakat altyapımın hangi hızı desteklediğini görmek istiyorum ona göre bir tarife seçip geçiş yapacağım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım saece port yoktur eğer merkez biryerde iseniz büyük ihtimal sorun porttur.
pek merkez değil,Adana'da sıradan bir mahalle

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
evet,hali hazırda türk telekom'u kullanıyoruz fakat altyapımın hangi hızı desteklediğini görmek istiyorum ona göre bir tarife seçip geçiş yapacağım :)

Modem arayüzüne girip bakabilirsiniz. Alabileceğiniz maksimum değeri görebilirsiniz. Fakat o değerden düşük bi değeri maksimum kabul etmenizi öneririm(atıyorum 80 ise 50 olmasını tavsiye ederim).

Excator23cm

80+ Gold

Merkezden kastım köy vb gibi yerler olmaması zaten sizin tt interneti kullanıyormuşsunuz başka sitelerdende altyapı sorgulayabilirsin

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merkezden kastım köy vb gibi yerler olmaması zaten sizin tt interneti kullanıyormuşsunuz başka sitelerdende altyapı sorgulayabilirsin
1-2 sokak ötesinde 60'a kadar destekliyor,benim oturduğum mahallede yine görünmüyor

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Port sorununu toplu şekilde başvuruarak çözebilirsin ancak. Bizim burda da yoktu bi ara muhttar falan girdi araya. o şekilde hallettiler. Veya süperbox falan kullanırsın.

Excator23cm

80+ Gold
1-2 sokak ötesinde 60'a kadar destekliyor,benim oturduğum mahallede yine görünmüyor
Şuanda hangi hız paketini kullanıyorsunuz?
Müşteri hizmetlerini ararsanız belki söyleyebilir.

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin

Excator23cm

80+ Gold
aşırı masraflı box :(

25 mbps tarife kullanıyorum
Tamam altyapı büyük ihtimal 50-60 civarıdır mh arayarak öğrenebiliriniz.

Top Bottom