Heda
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- 008
Ben Türknet kullanıcısıyım fakat bölgemde Türktelekomun altyapısı olduğu için Türktelekom altyapısı aracılığıyla internetimi kullanıyorum. 23.10 tarihinde bir çalışma başladı 1 hafta arayla sürekli ertelediler şuan ise 28.11 tarihinde çalışma bitecek deniyor. Neyse 17.11 tairihnde falan benim bölgemdeki kişilerin internetleri geldi. Aynı apartmanda yaşadığımız komşularında interneti geldi fakat benim internetim hala gelmedi dsl ışığı hala yanmıyor konuyu Türknete iletiğimde bana verdikleri cevap ;
"Farklı komşularınızda internet olabilir, gelebilir fakat her kişi aynı kart aynı saha dolabı bağlantısında bağlı olmadığı için farklı kişilerin internetinin olup olmadığı size doğru bilgiyi vermeyecektir. Şuanda sizin devreniz için genel arıza devam etmektedir. İyi günler dilerim." diyorlar bu mümkün mü?
"Farklı komşularınızda internet olabilir, gelebilir fakat her kişi aynı kart aynı saha dolabı bağlantısında bağlı olmadığı için farklı kişilerin internetinin olup olmadığı size doğru bilgiyi vermeyecektir. Şuanda sizin devreniz için genel arıza devam etmektedir. İyi günler dilerim." diyorlar bu mümkün mü?