Neler Yeni

Yardım altyapı yok getirmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Öztürk
Arkadaşlar öncelikle selamlar,
yazım hataları için şimdiden özür dilerim:LOL:

size bir sorum olacak babam ve amcam 2 katlı bir ev satın aldı ve altyapı yok gözüküyor ben online oyunlar oynayan kod yazan birisiyim eskiden sitede oturduğum için rahattım hızı internet vardı şimdi tam detayını bilmediğim için bir şey diyemediğim bir internet bağlattılar ve sürekli kesiliyor aşırı yavaş bırakın oyunu video izleyemediğim mesaj atamadığım zamanlar oldu belkide bunu atarkende sorun yaşayacağım cahilim böyle konularda ve sizden yardımınızı bekliyorum.

altyapı yaptırmak ücretlimi?
altyapı için nerelere başvurmamız gerekiyor?
maliyetliyse maliyeti ne kadar olur?
en ufak detayı ile cahile anlatır gibi anlatırsanız sevinirim:)
not: eğer altyapı bağlatabilirsem sizinle paylaşacağım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Müstakil ise işin bir hayli zor. Sitelere çekmeleri bile yıllar sürüyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
yanlış biliyor olabilirim ama bağlatmak isterseniz superonline'de mesafeye göre ücret çıkartıp yapıyor diye biliyorum ama yakınınızda altyapı yoksa yapmayabilirler ama diğer arkadaşın da dediği gibi zor bir iş biraz.

Phenoma

80+ Silver
Müstakil ise işin bir hayli zor. Sitelere çekmeleri bile yıllar sürüyor.
Müstakil bizim ev de. En iyisi bölgedeki TT sorumlusunu öğrenip kişiyle temasa geçip az bir miktar para vererek öncelik almak. O zaman hallediyorlar hemen. Evin bahçesine gelen hattı yaparlar ama sonrasını siz eve hat çekip bağlayacaksanız. Ben bu şekilde yaptım onlar da gelip aktive etti interneti hemen. Rüşvet her şeye çözüm ama bu rüşvet değil, küçük bir bağış diyelim.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Twitter bu konularda çok etkili. TTnet sitesinden bakarak yöneticileri ve genel müdürlükleri etiketleyerek twitler at,etkili olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müstakil bizim ev de. En iyisi bölgedeki TT sorumlusunu öğrenip kişiyle temasa geçip az bir miktar para vererek öncelik almak. O zaman hallediyorlar hemen. Evin bahçesine gelen hattı yaparlar ama sonrasını siz eve hat çekip bağlayacaksanız. Ben bu şekilde yaptım onlar da gelip aktive etti interneti hemen. Rüşvet her şeye çözüm ama bu rüşvet değil, küçük bir bağış diyelim.
sağolun deneyeceğim :D

Top Bottom