Neler Yeni

altyapı yoksa ne yapmalıyım

Erdem123

80+ Bronze
Altyapı olmayan yere nasıl internet sağlarız

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
basvuru yapmanız lazım ama tek bır kısı ıcın getırmezler mahelle sakinlerinin ımzası falan gerekır buyuk ıhtımal

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Zenginsen
Altyapı gelene kadar magnet ve superbox gibi hizmetlerle günü kurtarabilirsin uzun vadede türktelekoma başvurcaksın interneet için altyapı talebi oluşturcaksın süreç en baştan başlıcaksa yerine göre 2 yıl falan sürer torpil bulursan 6ay

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
Hocam şu anki evimize 2 yıl önce taşındık bayadır altyapı için uğraşıyoruz sonunda 1 ay önce havai fiber kabloları çektiler ama sadece çekip gittiler 1 aydır ne gelen var ne giden daha kutu bile takılmadı bu ttkoma güvenmeyin çok uğraşırsanız 1 yıl en az.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
2 ay once tasindim, benzer olaydan gittim basvurdum. internetsiz kalamayacagim icin magnet diye bi belaya basvurdum. 15mbps sınırı var. kopma bi yandan 15mbpsyi verememesi bir yandan. isleri hizlandiracak bir sey varsa ben de bileyim. Not:turk telekom magnete bulasmani onermem.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam şu anki evimize 2 yıl önce taşındık bayadır altyapı için uğraşıyoruz sonunda 1 ay önce havai fiber kabloları çektiler ama sadece çekip gittiler 1 aydır ne gelen var ne giden daha kutu bile takılmadı bu ttkoma güvenmeyin çok uğraşırsanız 1 yıl en az.
Hocam sistemdeki tarihe kadar bekliyorlar açılış için sırayla oluyor hep bizim evde yeni süreç aynı işledi en son torpille halloldu

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
2 ay once tasindim, benzer olaydan gittim basvurdum. internetsiz kalamayacagim icin magnet diye bi belaya basvurdum. 15mbps sınırı var. kopma bi yandan 15mbpsyi verememesi bir yandan. isleri hizlandiracak bir sey varsa ben de bileyim. Not:turk telekom magnete bulasmani onermem.
Superboxunda farkı yok hocam ikiside rezil deneyim ettim ikisinide. İnternet yoksa bence magnet ve superboxta gereksiz max video izleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,140
Üyeler
161,237
Son üye
burakgundogdu
Top Bottom