Altyapım 50Mbit, İlk Ay 100Mbit Hediyesini Kullanabilir miyim?

Eğer para konusu dert değilse ve altyapı döşeniyorsa fiber kullanabilirsiniz. Ancak kurulum için binaya kablo çekilmesi ve ve binadan dairene kadar fiber getirilmesi gerek. Buda ek kuruluma girer. Yani sen çatıdan aldığın interneti direk yer altından alabilirsin herhangi bir kopma veya donma da yaşamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum tahaddütün yoksa acil değiştir bu nedir yahu
1 hafta sonra biticek netspeed geçicem şu an istedikleri fiyat ise 16 mpbs 100 tl
tam paragözler

1 hafta sonra biticek netspeed geçicem şu an istedikleri fiyat ise 16 mpbs 100 TL
tam paragözler
Bence araştırmadan geçme dostum. Profilimde bir anket oylaması var. Hatta linkini bırakıyorum. Bir göz at.

Bence araştırmadan geçme dostum. Profilimde bir anket oylaması var. Hatta linkini bırakıyorum. Bir göz at.
Evin kapısına kadar döşenicek hocam internette bir sıkıntı olmasın yeter

Evin kapısına kadar döşenicek hocam internette bir sıkıntı olmasın yeter
Merak etme ilk bir ay teknik sorunlar yaşarsınız alışma süreci ve internetin sağlanması adına. Sonrasında sorunsuz kullanırsınız

hangisini geçiyim?
ya netspeed ya da türknet düşünüyorum ama türkcell deme bana hem çok para istiyorlar hem de az hız

Evet cümleyi kurduktan sonra fark edip düzenledim

Ne yazık ki ailemi ikna edemiyorum

50mb internet alıcaz ama ilk ay 100mb diyor onu anlatmak istedim
Altyapın 50 destekliyorsa isterse 1000 versin gene 50 alırsın farketmez.

hangisini geçiyim?
ya netspeed ya da türknet düşünüyorum ama türkcell deme bana hem çok para istiyorlar hem de az hız
Dostum eğer para sıkıntın yoksa millenicom'un 100 mbps paketi ayda 110tl. Öneririm gayet makul. Ayrıca Türknet de son zamanlarda çalışmalarını arttırdı.

Dostum eğer para sıkıntın yoksa millenicom'un 100 mbps paketi ayda 110tl. Öneririm gayet makul. Ayrıca Türknet de son zamanlarda çalışmalarını arttırdı.
Onlar nasıl vericek 100mb dademin max 50demiştin

Onlar nasıl vericek 100mb dademin max 50demiştin
Dostum eğer altyapın döşenirse alırsın 100 mbps'yi eğer yoksa zaten 50 mbps altı bir paket almak zorundasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri