Millenicom altyapın desteklemese de öneriyor diye biliyorum.Alt yapım VDSL 70 mb/s destekliyor. Turknet 50 mb/s paketi öneriyor fakat millenicom da 75 mb/s paketi öneriyor, hangisini tercih etmeliyim?
Bir kaç yerde alt yapının desteklediği hızdan, yüksek paket alırsan kopmalar yaşarsın deniyor. Bu konu hakkında fikrin varmı?Millenicom al destekliyorsa
Türknet ne alabilirsen onu öneriyorMillenicom altyapın desteklemese de öneriyor diye biliyorum.
Millenicom geçmeyi düşünüyorum modem bedavaya veriliyor mu başka operatörden gecicem cayma bedelinin ne kadarını karşılıyor bide 35 ve 100 MB dışında özel arttırma yapabilir miyim 75 mb destekliyor alt yapım.böyle durumlarda altyapıdan fazla bi paket alırsanız sabitleme yapmanız gerekebilir yoksa hat zorlandığından internet kesintileri çok oluyor siz ya 75 alın 65 e sabitletin ya da 50 alın tam kullanın aynı durum bende var ben 50 kullanıyorum millenicom ekstra soruların olursa yardımcı olurum
Modem bedava verilmiyor kendin alıyorsun cayma bedelini de 200e kadarını ödüyorlar desteklediğinden daha fazla alamazsın.Millenicom geçmeyi düşünüyorum modem bedavaya veriliyor mu başka operatörden gecicem cayma bedelinin ne kadarını karşılıyor bide 35 ve 100 MB dışında özel arttırma yapabilir miyim 75 mb destekliyor alt yapım.