heraishere
80+ Bronze
Normalde türknet kullanıyorum ancak türknet altyapı sorgusunda gözükmüyor.Destekliyor diyorsa desteklemesi lazım
Millenicom'dan sorgulayın.Türktelekom altyapı sorgulamada bu çıkıyor. Ne anlama geliyor bu? Fiber destekliyor mu desteklemiyor mu?
Fiber destekliyor. Fiber desteklemeseydi Hipernet (VDSL) yazardı.Türktelekom altyapı sorgulamada bu çıkıyor. Ne anlama geliyor bu? Fiber destekliyor mu desteklemiyor mu?
Şimdi uzun süredir kutunun yanına gitmiyorum ama şey hatırlıyorum 1 1.5m boyunda bi kutu vardı ordan galiba dairelere gidiyordu internet. 1 kabloyu 44 kablo yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onun haricinde bi internet kutusu görmedim. Fiber anlamına mi geliyor bu?Fiber destekliyor. Fiber desteklemeseydi Hipernet (VDSL) yazardı.
Kutu böyleyse Fiberdir.Şimdi uzun süredir kutunun yanına gitmiyorum ama şey hatırlıyorum 1 1.5m boyunda bi kutu vardı ordan galiba dairelere gidiyordu internet. 1 kabloyu 44 kablo yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onun haricinde bi internet kutusu görmedim. Fiber anlamına mi geliyor bu?
Eve gideyim fotoğrafını atayim kutunun. Ve evdeki modemi taktığımız yerde bi farklılık oluyor mu? mesela işyerinde fiber var modemi taktığımız yerde türktelekoma ait küçük bi cihaz var ona takıyoruz modemi. Yoksa standart mi?Kutu böyleyse Fiberdir.
Benimkisi WIFI 5 model bir modem. ONT cihazından modeme bağlantı yapılıyor. Yanlışım yoksa WIFI 6 da direkt modeme bağlanıyor fiber optik kablo.Eve gideyim fotoğrafını atayim kutunun. Ve evdeki modemi taktığımız yerde bi farklılık oluyor mu? mesela işyerinde fiber var modemi taktığımız yerde türktelekoma ait küçük bi cihaz var ona takıyoruz modemi. Yoksa standart mi?
Evdeki modemi taktığımız yerde küçük kutu yok ama. O yüzden sordum bende.Fiber kabloyu küçük cihaza takıcaksın sonrada çıkıştan Cat kablo ile büyük olan modemin wan girişine takıcaksın.
İşyerinde ki aynen böyle ancak evde ki direkt bağlı.Benimkisi WIFI 5 model bir modem. ONT cihazından modeme bağlantı yapılıyor. Yanlışım yoksa WIFI 6 da direkt modeme bağlanıyor fiber optik kablo.