Neler Yeni

Altyapımı Sorgulama Sonucum

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Merhaba şuan Superonline 32mb internet kullanıyorum Türk Telekom alt yapısı üzerinden altyapımı sorgulamak istedim https://internet-altyapi-sorgulama.com/ sitesinden ve bu görüntüyü aldım https://www.hizliresim.com/dfiow6s
GİBİRNET
e geçmek istiyorum ve kendi sitesinden altyapı sorguladım sonuç Türktelekomla iletişime geçtiğimde binanızda çalışma var dendi altyapı görüntüleyemediklerini ilettiler
Millenicom ise altyapınız yok en fazla 35mb verebiliriz dedi
Kısaca herkes farklı bir şey söylüyor ne yapmalıyım teşekkür ederim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
boş portunuz yok, hizmetiniz iptal olmadan geçmeniz gerekli onun içinde gibirnet ile görüşmelisiniz

bıraktım

80+ Bronze
Büyük ihtimal vdsl portun dolmuş o yüzden göremiyorlar vdsl portunda boşluk olursa biri internetin taşır kapatır ya da vdslden ADSL e geçerse portun da boşluk olur vdsl 74 mbps hız alabilirsin paketine göre

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal vdsl portun dolmuş o yüzden göremiyorlar vdsl portunda boşluk olursa biri internetin taşır kapatır ya da vdslden ADSL e geçerse portun da boşluk olur vdsl 74 mbps hız alabilirsin paketine göre
Şu an superonline kullanıyorum iptal edip gibirnete geçeceğim geçme süresince portumun alınmaması için ne yapabilirim ?
Binamızda portun boşalmasını bekleyen kişiler var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şu an superonline kullanıyorum iptal edip gibirnete geçeceğim geçme süresince portumun alınmaması için ne yapabilirim ?
Binamızda portun boşalmasını bekleyen kişiler var.
geçerken portun alınmaz zaten, direkt ISS değiştirceksin, onlar iptal edecekler superonline ı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Boş portun yok gözüküyor eğer superonline farklı altyapı olmasaydı türk telekomdan gibirneete geçiyor olsaydın ornek portun aktarilirdı diye biliyorum ne kadar doğru bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Googleye girip "bos port yoksa ne yapmalısın" bunu araştırmısın karşına bilgi çıkıcak orayı uygulayabilirsin

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Boş portun yok gözüküyor eğer superonline farklı altyapı olmasaydı türk telekomdan gibirneete geçiyor olsaydın ornek portun aktarilirdı diye biliyorum ne kadar doğru bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Googleye girip "bos port yoksa ne yapmalısın" bunu araştırmısın karşına bilgi çıkıcak orayı uygulayabilirsin
şu an bağlı olduğum port var iptal edersem bu portu kaybetmemek için ne yapmam gerek herhangi bir bilgiye ulaşamadım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
şu an bağlı olduğum port var iptal edersem bu portu kaybetmemek için ne yapmam gerek herhangi bir bilgiye ulaşamadım
Bilmiyorum istersen sor gibirneete de portumm var onu aktarmak oluyor mu sitede portum yok gözüküyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom