Neler Yeni

Altyapımız Çok Kötü Nasıl Yeniletebiliriz?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Şimdi size olayı baştan anlatıyorum. Biz vodafone üyeliğimiz bitince türknet e geçmek istiyorduk ve desteklenen altyapımız 75 mbs gösteriyordu. Ama birgün başıma çok kötü bir olay geldi. Üstümüze yeni komşular taşındı. Onlar üste taşındığından beri hiç huzur bulamadım. başıma kara melek gibi çöktüler. ilk başta 12 mbs hız alıyorduk. sonra boş port olmadığını söyleyerek komşumlar bizden internet şifremizi istedi ve ondan sonra birdaha asal online oyun oynayamadım ping yüzünden. Not:Canlı ders için istediler bütün sülaleleri bağlandı. Toplam 7 Kişi. Ve opnlar geldiğinden beri türknet ve türktelekom a altyapı sorgulattığımda altyapnız bulunamıyor diyor. onlar taşınamadan önce ne güzel 75 mbs destekliyor diyordu. şuan onlar boş port bekliyor. biz internetimizi iptal ettirsek direk bizim porta konucaklar bu sefer biz internetsiz kalıcaz.Şuan çok büyük bir paradoksun içideyiz. Yok mudur bunun bi çözümü?

bıraktım

80+ Bronze
büyük ihtimal vdsl portunuz dolu netspeed üzerinden port takibi yapın boş port olunca geçersiniz bazı firmalar geçiş sağlarken portu sizin için ayırabiliyorlar ben adsl 16-1 kullanıyordum vdsl port dolu gözüküyordu takip ettim boşaldıgı gün turktelekeom 50-8 kampanyasına geçtim

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değiştir şifreyi interneti vermek zorunda asla değilsin.
babam yüzünden değiştiremiyorum. banlamayı bile denedim. birde yüzsüz yüzsüz kapıya geliyortlar. internet yok diye.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Ya kardeşim sen para verip sen mutlu olamıyorsun değiş

altin cocuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
neu
İnternet hızlarını kısıtla.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Ayrıca canlı ders için ücretsiz 6 gba kadar internet veriyorlar

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Kimseye şifrenizi vermek zorunda değilsiniz. Değiştirin. Parasını ortak ödemediğiniz bir şeyi yüzsüz gibi gelip istemeye hakları yok. Hayır demeyi öğrenin.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri