Neler Yeni

altyapısı olmayan evime altyapı nasıl çekerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
yazın 1-2 yazlıktayız ailecek ve internet de lazım oluyor sürekli ama evin altyapısı yok yeni bina olmasına rağmen, müteahhit bey interneti düşünememiş
ben istanbulda oturuyorum ve türknet kullanıyorum gayet memnunum gerek hızı olsun gerekse fiyatı olsun pişman etmedi şuana kadar (pandemi döenminde 1-2 küçük sıkıntı hariç)
bolu/gerede deyiz yazlıkta ama altyapı yok binada ben nasıl altyapı çektiririm
türknet e mi başvuru yapmam lazım yoksa türk telekoma mı başvuru yapmam lazım veya daha iyi bir önerisi olan var mı

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
yazın 1-2 yazlıktayız ailecek ve internet de lazım oluyor sürekli ama evin altyapısı yok yeni bina olmasına rağmen, müteahhit bey interneti düşünememiş
ben istanbulda oturuyorum ve türknet kullanıyorum gayet memnunum gerek hızı olsun gerekse fiyatı olsun pişman etmedi şuana kadar (pandemi döenminde 1-2 küçük sıkıntı hariç)
bolu/gerede deyiz yazlıkta ama altyapı yok binada ben nasıl altyapı çektiririm
türknet e mi başvuru yapmam lazım yoksa türk telekoma mı başvuru yapmam lazım veya daha iyi bir önerisi olan var mı
Turkcell superbox var tasinabilir onu kullanabilirsin ama biraz pahalı.

KronosEP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Sercan
Superbox alabilirsin ama biraz fiyatı diğer internet sağlayıcıların fiyatına göre pahallı

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superbox alabilirsin ama biraz fiyatı diğer internet sağlayıcıların fiyatına göre pahallı
düşünmüştüm almayı ama ping değeri ve d/u hızı normal ethernet kablolarıyla aynı olur mu sonuçta o da interneti cep telefonları gibi kablosuz şekilde bir istasyondan alıcak (cep telefonumdan pc ye int paylaşınca usb kablosuyla ping değerim yüksek ne yazık ki ve dalgalanma çok oluyor)

RmzDayi

80+ Silver
siz yapamazsınız sadece ttnet ekipleri

KronosEP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Sercan
düşünmüştüm almayı ama ping değeri ve d/u hızı normal ethernet kablolarıyla aynı olur mu sonuçta o da interneti cep telefonları gibi kablosuz şekilde bir istasyondan alıcak (cep telefonumdan PC ye int paylaşınca usb kablosuyla ping değerim yüksek ne yazık ki ve dalgalanma çok oluyor)
Valla superbox kullanmadım hiç. Değerlerini falan bilmiyorum pek. Youtube'dan izlediğim videolar kadarıyla altyapı gerektirmediği için önerdim size.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Gidin Türk Telekom müdrlüğüne dilekçe verin yapsınlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
siz yapamazsınız sadece ttnet ekipleri
başvuru dahi yapamazmıyım veya evin müteahitinin mi konuşması anlaşması gerek ttnet ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidin Türk Telekom müdrlüğüne dilekçe verin yapsınlar.
bana bi maliyeti olur mu yoksa parayı müteahhite zorla mı ödettirmem gerek veya altyapı döşettikten sonra türk telekomdan bir internet tarifesi almak zorundamıyım?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
başvuru dahi yapamazmıyım veya evin müteahitinin mi konuşması anlaşması gerek ttnet ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana bi maliyeti olur mu yoksa parayı müteahhite zorla mı ödettirmem gerek veya altyapı döşettikten sonra türk telekomdan bir internet tarifesi almak zorundamıyım?
Binaya eklemek için para ödersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
Top Bottom