Neler Yeni

AM5 anakart önerisi lazım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
AM5 soket için, f/p, sağlam anakart lazım. Muhtemelen 9700x ile kullanacağım ama daha üst düzey x3D işlemci alma ihtimalim de yüksek. Yani her türlü AM5 işlemciyi kaldırabilecek bir anakart olmalı. 10k'ya kadar çıkarım ama daha az olursa daha iyi olur. Bir de tipi çirkin olmasın lütfen :)

SİYAH VE ATX BOYUT OLSUN LÜTFEN

Son düzenleme:
AM5 soket için, f/p, sağlam anakart lazım. Muhtemelen 9700x ile kullanacağım ama daha üst düzey x3D işlemci alma ihtimalim de yüksek. Yani her türlü AM5 işlemciyi kaldırabilecek bir anakart olmalı. 10k'ya kadar çıkarım ama daha az olursa daha iyi olur. Bir de tipi çirkin olmasın lütfen :)
Özellikleri incelemedim ama yakışıklı görünüyor birde x670-870 varsa onuda atarım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikleri incelemedim ama yakışıklı görünüyor birde x670-870 varsa onuda atarım hocam.
Birde şu var hocam arada ne fark olduğunu pek kestiremedim ama

Birde şu var ama arada ne fark var pek bilemiyorum,ama fiyat olarak düşük,pek yakışıklı olduğu söylenemez.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Birde şu var ama arada ne fark var pek bilemiyorum,ama fiyat olarak düşük,pek yakışıklı olduğu söylenemez.
2.elden veya banayeniden anakart kovalamak daha mantıklı.Ben 2ay önce 6.2k ya 650gaming plus almıştım.Şu anda anakart fiyatlari çok saçma

https://www.banayeni.com/msi-b650m-...dr5-micro-atx-anakart-by-7724759?ilan=6019816 gibi.
Siyah yok mu hiç peki? Ben piyasayı bir süredir takip etmiyorum ama en son B650 TOMAHAWK WI-FI en f/p baba anakarttı şuanda attıklarınız daha mı iyi

Siyah yok mu hiç peki? Ben piyasayı bir süredir takip etmiyorum ama en son B650 TOMAHAWK WI-FI en f/p baba anakarttı şuanda attıklarınız daha mı iyi
B850LER daha güncel olduğu için yeni nesil işlemcilerde daha iyi çalılıyor diye biliyorum dediğiniz anakartta baba anakart ama hakkını yemiyim,siyah anakart bende pek bulamadım hocam

ThE LoSt

80+ Gold

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,464
İsim
Emir
B650 tomahawk gamıng plusın görünüm olarak ve birkaç özellik harici aynı diye biliyorum.Siyahı olarak b650 gamıng plus var M olmayan Atx.Benim attığım M olan yani matx.Fakat f/p olarak b650m gamıng plus sanırım en iyisi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B650 tomahawk gamıng plusın görünüm olarak ve birkaç özellik harici aynı diye biliyorum.Siyahı olarak b650 gamıng plus var M olmayan Atx.Benim attığım M olan yani matx.Fakat f/p olarak b650m gamıng plus sanırım en iyisi
TOMAHAWK, Gaming Plus'tan daha iyi diye biliyorum faz sayısı ve mosfet soğutucu olarak. Micro ATX olmasın az daha pahalı olsun hocam ya vallahi

GPiro

80+ Platinum
Asrock önerecektim adam akıllı kalmamış arada sırada vatan indirim yapıyor yakalarsan b850 livemixer yakalayabilirsin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,464
İsim
Emir
TOMAHAWK, Gaming Plus'tan daha iyi diye biliyorum faz sayısı ve mosfet soğutucu olarak. Micro ATX olmasın az daha pahalı olsun hocam ya vallahi
Tomahawk daha iyi demeye getirmiştim aslında ama arada ki fiyat farkına değmez.Ben f/p olan anakart önerdim.Eğer vaktiniz varsa indirimde bekleyebilirsiniz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tomahawk daha iyi demeye getirmiştim aslında ama arada ki fiyat farkına değmez.Ben f/p olan anakart önerdim.Eğer vaktiniz varsa indirimde bekleyebilirsiniz
Vakit çok var :)

Bu konudaki arkadaşlar şuna da bakabilir mi

Top Bottom